2777
2789
عنوان

کنکوریااا

129 بازدید | 12 پست

عبور مواد برخالف شیب غلظت (انتقال فعال و بعضی از موارد درونبری و برونرانی) از عرض غشا، همواره در پی تغییر وضعیت قرارگیری بعضی از پروتئینهای غشا رخ میدهد. این نکته از کنکور امسال آمده است.

اینو متوجه نمیشم چرا آخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین توی انتقال فعال که خب طبق شکل کتاب درسته برای درون بری و برون رانی مربوط میشه به آنزیم های شکنند ...

برا چی توی درون بری و برون رانی شکل پروتئین باید تغییر کنه اینو متوجه نمیشم

چیکار به آنزیم داریم ؟

برا چی توی درون بری و برون رانی شکل پروتئین باید تغییر کنه اینو متوجه نمیشمچیکار به آنزیم داریم ؟

ببین برای آزاد شدن انرژی از ATP باید اون فسفر ازش جدا بشه دیگه که بتونه از انرزی آزاد شده از شکستن اون پیوند انرژی برون رانی و درون بری رو تهیه کنه اون چون انزژیمه و پروتئینیه که تغییر شکل میده اینو میگه 

میتونی راجب پروتئین های روی غشا هم بگی که جزوی از اون ریز کیسه حساب میشن 

ببین شیب غلظت خب یعنی مواد در جهتی که تمایل دارن جا به جا بشن ، ولی برخلاف شیب غلظت برعکسشه یعنی مثلا سدیم های درون یاخته زیاده ، بیرون یاخته کمه ، شیب غلظت میگه سدیم ها باید برن بیرون تا تعادل بر قرار بشه ولی انتقال فعال و درون بری و برون رانی میگن نه ما اینا رو بیشتر میاریم داخل ( بر خلاف شیب غلظت ) 

تا اینجا اوکیه؟؟ 

نکته : درون بری و برون رانی میتونن در جهت شیب غلظت باشن یا نباشن ولی انتقال فعال خلاف جهت شیب غلظته

ببین شیب غلظت خب یعنی مواد در جهتی که تمایل دارن جا به جا بشن ، ولی برخلاف شیب غلظت برعکسشه یعنی مثل ...

بابا سوال من این نبود اصن اینا رو ک میدونم😂

ولی بازم ممنون برای وقتی ک گذاشتی