2777
2789
عنوان

حال و هوای خونه ما همین الان

157 بازدید | 6 پست

امروز دلم درد میکرد و کلی بی حال بودم دیدم نه اینجوری نمیشه واقعا روزم داره حروم میشه اول رفتم داخل کانال های آشپزی سرچ کردم ببینم چی نصیبم میشه که تصمیم گرفتم کباب دیگی درست کنم( همون کباب تابه ای هست با یه چنینش جدید ) ژله شامپاینی هم یاد گرفتم وناله کنان رفتم سمت آشپزخونه اول یه مسکن خوردم رادیوی عزیزم که شوهرم برام کادو گرفته رو روشن کردم و یا علی رو گفتم شروع به کار کردم

خلاصه غذاو ژله رو درست کردم یه لباس هم آن لاین سفارش داده بودم (که همسرم هنوز ندیده رو پوشیدم )و یه کم آرایش و عطر و....

فالوده طالبی هم درست کردم و منتظر نشستم عشقم برگرده خونه همه اینها رو نوشتم که بگم برای داشتن یه خونه که برای خودت و عزیزانت  آرامش و محبت رو فراهم میکنه فقط باید همت کنیم با همین چیزهای ساده میشه کنار هم خوش بود 

حال هوای خونه خیلییییییییی به خانم خونه بستگی داره خودمون دست کم نگیریم ..یا علی❤️🙏

بمونه به یادگار از یه عصر پاییزی دل انگیز 😊

اشهد ان علی ولی الله

درود بر تو فردا هم کیک هویج گردو درست کن 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک دارچینی کیک پرتغال پای سیب سان شاین شربتای مختلف به به 😍امیدوارم همیشه دلتون شاد و خوشبخت باشین

ممنونم عزیزم انشالله قلب مهربونت همیشه به شادی و سلامتی بتپه

اشهد ان علی ولی الله