2777
2789
عنوان

از بچه دار شدن میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 73 پست
عزیزم ،سعی کن توادامه دهنده این نسل نباشی دختراتو جوری تربیت کن ک هیچ وقت همچین تفکری نداشته باشن

انشاالله عزیزم والا چون خودمون ۳ تا خواهر بودیم یه داداش و خیلی بینمون فرق بود همیشه میخواستم خدا یا اصلا بهم دختر نده یا ۱ دونه که مثل چشام نگهش دارم و حالا واقعا استرس دارم که آیا میتونم جوری که دخترام لایقش هستن بزرگشون کنم یا اصلا نمیتونم یه وقت تصور کنم شوهرم کوچکترین چیزی بگه بهشون به خاطر دختر بودنشون

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقاااا😂🤦🏻‍♀️حالا فک کنم استارتر زیر 25 سالش باشهمن تا اون سن، ازدواج تو برنامم نبودچه برسه بچه ...

اینکه چندسالمه چندتا بچه بخوام بیارم یا نه یه چیز کاملا شخصیه و به کسی ربطی نداره من دراین مورد نظر نخواستم من درمورد ترسم گفتم بعدشم هرچیزی تو شرایط خودش درسته منم نگفتم الان میخوام بچه بعدی رو ببارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که چقد پر مغزی شما از حرف زدنتون مشخصه

چیه هی ریپ میزنی 

بجا تندتند اینکه یقه منو پاره کنی عزیزم،

درست بخون ببین داشتیم راجب کیا حرف می‌زدیم!!

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

اینکه بعضیا تو سن کم مجبور میشن به اصرار خانوادهزود ازدواج کنن میپذیرم ولی دیگه اینکه کسی مجبورباشه ...

خب عزیزم اونی که تو سن کم ازدواج میکنه عقلش به این چیزا قد نمیده طرف که تو ۳۰ سالگی ازدواج میکنه خب معلومه عاقله و خب هر جایی و هرکسی یه شرایطی دارن و واقعا ما اطرافیانمون حداقل ۴ تا بچه عادیه براشون خب نمیشه مقایسه کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه الان شرایطشو ندارم عزیزم به فکرشم نیستم درکل از ترسم گفتم

آره واقعا درکت میکنم ترس که داره ولی ۱ بچه هم واقعا کمه حداقل ۲ بچه آدم باید داشته باشه اگه شرایطت خوب بود زود می آوردی دیگه خیالت راحت میشد بعدش استراحت اگه به منم نگن مغز نداری این نظر منه 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره واقعا درکت میکنم ترس که داره ولی ۱ بچه هم واقعا کمه حداقل ۲ بچه آدم باید داشته باشه اگه شرایطت خ ...

اره واقعا ادم میترسه دیگه حتی بخواد بگه اینجور بیان بهش بگن  بعدشم هیچ کس تو شرایط و موقعیت یکی دیگه نیست که بخواد برچسب بچسبونن  به اینکه اونایی چندتا چندتا بچه میارن بدون مغزن  

اره واقعا ادم میترسه دیگه حتی بخواد بگه اینجور بیان بهش بگن بعدشم هیچ کس تو شرایط و موقعیت یکی دیگه ...

آره عزیزم هر کسی شرایطی داره و آدم هیچوقت نباید قضاوت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد بعضیا خودشون رو عقل کل میدونن و فک میکنن باید همه طبق نظر اونا عمل کنن مگه روزی و مرگ و زندگی و ...

همینو بگین نمیدونم بعضیا چرا فکر میکنن هر نظری رو باید بدن شاید یکی توانش برسه بتونه چندتا چندتا بچه پشت سرهم بیاره و بزرگ کنه بعدشم از جیب شما که نمیخان بخورن که ناراحتین بعدشم منو شوهرم دوست داریم بچه ولی فعلا همین یکی بسمونه تا اوضاعمون روبراه بشه و اینقد دیگه گداهم نیستیم که از پس مخارج یه بچه برنیایم مطمعن باشین ما بچمونو بیشتر از شما دوست داریمو بیشتر به فکر رفاهش هستیم من درمورد ترسم گفتم نگفتم کع میخام ده تا پشت سرهم بیارم 😂 

همینو بگین نمیدونم بعضیا چرا فکر میکنن هر نظری رو باید بدن شاید یکی توانش برسه بتونه چندتا چندتا بچه ...

منم بچه اولم خونرسانیش ضعیف بود ولی برا بچه دوم دکترم رو عوض کردم مکمل خارجی بهم میداد خوب بود خدا رو شکر

منم بچه اولم خونرسانیش ضعیف بود ولی برا بچه دوم دکترم رو عوض کردم مکمل خارجی بهم میداد خوب بود خدا ر ...

یعنی با وزن کم دنیا نیومد بچه دومتون؟

بچه اولتون وزنش چقد بود با توجه به اینکه خونرسانیش ضعیف بود ؟