سلام من همه جا رو اینجوری میبینم ، دکتر رفتم گفت چشمات یکیش نیم و یکیشم هفتاد و پنج و هر دوتاشون ۲۵ صدم استیگمات هستند، آیا طبیعیه من همه جا رو اینجوری میبینم با وجود اینکه نمره آستیگماتیسمم بالا نیست؟ احساس میکنم یه بیماری جدی گرفتم، و اینکه این ۲۵ آستیگماتیسمم رو روی عدسی اعمال میکنند که من دیدم بهتر بشه؟ یا فقط نمره ضعیفی اعمال میشه
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
آره ، ولی تو نمرات پایین هم این اتفاق طبیعیه یعنی؟ من هاله بینی دارم میترسم
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
منم دقیقا اینجوری و دکتر گفت یکی ۷۵صدم یکی ۲۵ صدم الآنم بخاطر عمل دماغ نمتونم عینک بزنم میترسم بدتر ...
هاله بینی داری ؟ شما نمیدونی این نمره آستیگماتیسمم رو روی عدسی اعمال میکنند یا نه؟