2777
2789

سلام من همه جا رو اینجوری میبینم ، دکتر رفتم گفت چشمات یکیش نیم و یکیشم هفتاد و پنج و هر دوتاشون ۲۵ صدم استیگمات هستند، آیا طبیعیه من همه جا رو اینجوری میبینم با وجود اینکه نمره آستیگماتیسمم بالا نیست؟ احساس میکنم یه بیماری جدی گرفتم، و اینکه این ۲۵ آستیگماتیسمم رو روی عدسی اعمال می‌کنند که من دیدم بهتر بشه؟ یا فقط نمره ضعیفی اعمال میشه

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

از دور همه چی درهم برهم هست

آره ، ولی تو نمرات پایین هم این اتفاق طبیعیه یعنی؟ من هاله بینی دارم میترسم 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا اینجوری و دکتر گفت یکی ۷۵صدم یکی ۲۵ صدم الآنم بخاطر عمل دماغ نمتونم عینک بزنم میترسم بدتر ...

هاله بینی داری ؟ شما نمیدونی این نمره آستیگماتیسمم رو روی عدسی اعمال می‌کنند یا نه؟ 

منم دقیقا اینجوری و دکتر گفت یکی ۷۵صدم یکی ۲۵ صدم الآنم بخاطر عمل دماغ نمتونم عینک بزنم میترسم بدتر ...

والا من دو ساله اصلا عینک نزدم عادت کردم 

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

والا من دو ساله اصلا عینک نزدم عادت کردم

من نمی‌دونم چه مشکلی دارم که هاله بینی دارم