2777
2789

۲سیسی خیلی خوب شده

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ برندی؟ بعدش‌چجوری شدی بقیه چی گفتن؟بزرگ نشون داد صورتتو؟

من لب و چونه ام را باهم زدم برند نورانیس  ۱/۵لب۲چونه همه میگن مگ بینیتو عمل کردی تاثیر بسزایی گذاشته راضی ام

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

من لب و چونه ام را باهم زدم برند نورانیس ۱/۵لب۲چونه همه میگن مگ بینیتو عمل کردی تاثیر بسزایی گذاشته ...

جدا میگی؟

من چونم خیلی عقب نیس میخام یکو نیم سیسی بزنم خوبه رووفیل ؟ بعد اینکه ترمیم چقد رفتی جلسه اول یهو دو سیسی زدی؟

جدا میگی؟من چونم خیلی عقب نیس میخام یکو نیم سیسی بزنم خوبه رووفیل ؟ بعد اینکه ترمیم چقد رفتی جلسه او ...

ترمیم چونه نرفتم چون چونه جذب پایینی داره من لبمو قبلا۱سیسی زده بودم و دیدم لب بدون چونه جالب نیست و لب را مجدد و چونه را بار اول تزریق کردم رووفیل اگ تک سیسی باشه عالیه اگ ده سیسی باشه بعد تزریق سفت میشه