یکی بود میگفت نمیزارم مادرش رو ببینه چون اذیتم کرده
حالا مادره تنها بود یه تنه بچش رو بزرگ کرده بود
یا یکی دیگه الکی بهانه کرده بود
یعنی منم شوهر کنم این جوری میشم 😅😅🤦♂️🤦♂️🤦♂️
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
الان فامیل های من حاضرند پسرشون مجرد بمیره ولی دست عروس ندهند.اون هم عاریه امانتی قرضی .از بس واسه پ ...
کارشون درسته😅😅❤️
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
حالا من دختر ندارم انقدر دلم میخواست دختر داشته باشم.ولی چون اکثر دومادا رفتارشون خوب نیست اقدام نکر ...
حق داری🥲 منم دختر دارم خودم بخت و اقبالم خوب نبود همیشه آرزوی یه شوهر عاشق و مهربون برا دخترم میکنم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
حالا من دختر ندارم انقدر دلم میخواست دختر داشته باشم.ولی چون اکثر دومادا رفتارشون خوب نیست اقدام نکر ...
واقعااا
اینم هست
بابات چی .مامانم به فامیل خودش احترام میزاره .بابام به فامیل خودش میرسه .تو هم به بابات رو میدادی می ...
بابام به هر دو احترام میزاره. تمام پسنداز پدر بزرگم دست بابام هست
مادری البته. اون قدر بهش اعتماد داره
البته خودش مامان بابا نداره فوت شدن
بستگی داره بخودت عزیزم....اگه خودت عروس خوب ودلسوزی واسه خانواده همسرت باشی عروس خودتم همینجور خواهد ...
من که مجردم عزیزم.
نمیدونم چطور خانواده ای میشن بستگی داره بهشون.