2777
2789
عنوان

همسایمون گیر داده بیا جلسه

122 بازدید | 11 پست

طبقه پایین جلسه قران و مولودی اینا میگیره من زیاد نمیرم هی میگ چرا نمیای فلان دیگ دیروز دیدم مولودی دارن رفتم صدای دست میومد هی دخترم میگف صدای چیه جشنه و فلان 

حالا همسایه ساختمون  روبرویی هم جلسه قران داشت هی گف چرا خونه ما نمیای بیا و فلان خوب موندم تو رودروایسی و گفتم باشه میام 

حالا الان رفتم همه خانوم مسن و میانسال همه باحجاب من توشون متفاوت 😂 شوهرم میگ اخه تو کجات ب جلسه میخوره 

خلاصه دیگ نمیخوام برم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهلش نیستی و خوشت نیومد نرو اجباری نیست که 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

احترام گذاشتن همه رو دعوت گرفتن 

دیگه نرین 

اگر نمیخواین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همش گیر میده و زنگ میزنه فردا جلسه داریم فک کنم میخوان منو ب راه راست هدایت کنن😂😂

چندبار بپیچون بیخیالت شه

یا هم محترمانه بگو خیلی اهل این مراسمات نیستی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم