2777
2789
عنوان

چت دوطرفه پاک کردن

94 بازدید | 14 پست

واقعا بعضیا چرا انقد بدشون میاد

چه اهمیتی داره حالا چت پاک شه یا نشه

منکه غیر از یکی از صمیمی ترین رفیقام و پارتنرم

چت هیچکس دیگه برام انقد اهمیت نداره که ناراحت شم مه دوطرفه پاک کنه😐

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار زشتیهمن اگه یکی چتشو پاک کنه دیگه پیام نمیدم بهش هیچوقت

چرا؟  خب چه اهمیتی داره اخه

من خودم این کارو میکنم برا خلوت شدن تلگرامم

یا بعصی حرفا دیگه دلم نمیخاد بمونن پاک شن بهتره

چرا؟ خب چه اهمیتی داره اخهمن خودم این کارو میکنم برا خلوت شدن تلگراممیا بعصی حرفا دیگه دلم نمیخاد ب ...

خوب یکطرفه پاک کن چت هاتو فقط برا خودت پاک میشه 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

خب پاک کردن دو طرفه یعنی یه جورایی قطع ارتباط نمیدونم من خوشم نمیاد کسی اینکارو کنه ولی خب اینم درسته همیشه به معنای بد نیست 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب پاک کردن دو طرفه یعنی یه جورایی قطع ارتباط نمیدونم من خوشم نمیاد کسی اینکارو کنه ولی خب اینم درست ...

نه اصلا برای من معنی قطع ارتباط نداره هرکیو پاک کنم باز یا خودم بش پی میدم یا خودش میده

نه اصلا برای من معنی قطع ارتباط نداره هرکیو پاک کنم باز یا خودم بش پی میدم یا خودش میده

من برداشتم اینه وگرنه لزومی نمیبینم دوطرفه پاک شه تهش یه طرفه پاک کنی خلوت شه یا یه پیامی رو دوست نداشتی بمونه همونو حذف کنی

البته که همه قصدشون این نیست

ولی از نظر من همچین جلوه‌ای داره

من کسی که ارتباطم باهاش تموم شده باشه یا یکی که مثلا همکلاسی چیزی بوده یه وقتی چندتا پیام راجب درس دادیم و دیگه خیلی وقته پیام ندادیم یعنی ارتباط مجازی آنچنانی نبوده رو دوطرفه میزنم اونی که همش باهاش چت میکنم رو معمولا نمیزنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بعد اصلا حس بدی داره یهو میبینی یکی دوطرفه پاک کرده

البته الان که فکر میکنم راست میگی یه سریا رو دوطرفه زدم قصد خاصی نداشتم