2777
2789
عنوان

چقد قشنگه شوهر داشتن🥹😍

5984 بازدید | 165 پست

امروز کارمون تعطیل بود برا همدیگه وقت گذاشتیم 

صبح باهم صبحانه خوردیم براش املت سوسیسی درست کردم همون املت توش سوسیس ریختم اونم رفت نون داغ خرید خوردیم. بعد گفت پاشو میبرمت بیرون 

نگو قبلا برام یه گردنبند طلا خریده با کلی خوراکی گذاشته تو آفتابگیر ماشینش. 

میدونه من همیشه تو ماشین افتابگیر باز میکنم به خودم نگا میکنم آرایشمو درست میکنم. 

سوار شدم همون اول آفتابگیر رو باز کردم خوراکی و گردنبد ریخت روم. سورپرایززز شدم. 

بعد رفتیم بازار برام لوازم ارایشی و کفش و لباس خرید 

همون خوراکی ها رو هم خوردیم تو بازار که خریده بود

بعد رفتیم برا خونمون میوه و چن تا وسیله خریدیم و برگشتیم. ناهار هم نداریم بخوریم چون از صبح بیرون بودیم

کلا شوهر خوب نعمته خدا قسمت تمام دخترا بکنه آدمو جوان نگه میداره

شما شوهر خوبی دارین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت 😅😅شوهرای ما لقمه نمیدن .خوب این الان خیلی برات رویایی بود تاپیک زدی؟

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔