2777
2789
عنوان

درباره طلاقم دروغ گفتم

377 بازدید | 26 پست

اینجا ی اشنایی داشتم

و می‌شناختم حتا تو رو درو بهم گفته بود یکی زندگیش کپی توعه تو ی سایتی به اسم نی نی سایته  فقط اون طلاق گرفته در عرض سه ماه ولی تو نه نکنه خودتی؟

بعد امروز رفتم تو کاربریش دیدم ترکیده

عزیزانی که هی میگن میخوای دروغتو اثبات کنی و قبلا هم بهم گفته بودین فیک هستی برا شماست

و من هنوز از شوهرم طلاق نگرفتم در حال انجام کارامم  و اینجا هرکی می‌پرسید ازم میگفتم پارتی داشتم زود طلاق گرفتم هرچند که به خیلیهاتون هم تو خصوصی گفتم که تو سایت کامل نمیگم که ی وقت زنه پیدام نکنه

مرسی از درکتون

و تمام روزایی که هیچکس پیشم نبود در غم پسرم باهام شریک بودین و کمکم کردین بهم روحیه دادین  تا این زن مستقل قوی بشم

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

همه چیو اینجا کامل نگو یهو ی آشنا پیدا میشه سواستفاده میکنه

هرچیزی از آدم دوپا برمیاد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیو اینجا کامل نگو یهو ی آشنا پیدا میشه سواستفاده میکنههرچیزی از آدم دوپا برمیاد

خداروشکر که کاربریش ترکید وگرنه ی مدت هم هی بهم گیر میداد هر دیقه  به مامانم زنگ میزد بگو شمارشو بده میخوام باهاش صحبت کنم کارش دارم ولم نمیکرد

الانم که این تاپیک بدترش کرد چرا واسه همه میخوای توضیح بدی زندگیتو؟!

برا همه که نه

کاربریش ترکیده خواهرم

این تاپیک برای اونایی هست که بهم توهین زیاد کردن گفتن اینقدر دروغ نگو

وگرنه تعریف زندگیم که برا کسی دردی ازم دوا نمیکنه

و من همچنان میگم همه حرفات الکیه!!در ضمن کاربریش ترکیده خودش که دسترسی داره به سایت بیاد تاپیکت رو ببینه

چرا هربار میخوای جمعش کنی بدترش میکنی؟؟؟؟؟؟قطعا شما یه سرطانی رو از نزدیک حتی ندیدی که اگه دیده بودی طبق‌اون داستان‌پسرت رو‌ مینوشتی

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که خودتون رو لو دادین براش که

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ازکجافهمیدین ترکیده؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

و من همچنان میگم همه حرفات الکیه!!در ضمن کاربریش ترکیده خودش که دسترسی داره به سایت بیاد تاپیکت رو ب ...

🙄😒 

بچه من رو دستام  جون میداد  آخرشم مرد

بعد شما میگی سرطانی ندیدم؟

اینقدر سرطانی دور ورم بوده و مرده که نمیتونم چیزی بگم

خود دانی من که نگفتم بیا باور کن عقیده خودتونه

یکی دوروزه شناسایی کردم وشناسایی شدم هم مد شده تو سایت فقط سوراخ پربازدید رو پیدا نکنن کاربرا 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍