2777
2789
عنوان

کسی از شکرگزاری نتیجه گرفته

91 بازدید | 13 پست

من خیلی منفی بافم ... حس میکنم انرژی منفی زیادی وارد زندگیم میکنم 

کسی با شکرگزاری نتیجه گرفته؟ به چی رسیدین؟ چیکارا کردین تو ذهنتون انجام میدید یا مینویسید؟ 

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجزه اتفاق نیوفتاده برام که بخوام بگم بخاطر شکرگزاری تونستم به فلان خواسته ام برسم 

اما دیدم نسبت به زندگیم خیلی بهتر شده؛ کمبودای زندگیمو بهتر میبینم دنبال دلیل واسه شکرگزاری میگردم این حالمو خوب کرده

وگرنه نتیجه خیلی خاص نه ندیدم

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

به خواسته ای رسیدی؟ مینویسی؟

خواستم ارامش روحمه...

آره مینویسم و یا در طول روز مدام با خودم تکرار میکنم

حتی از کووووووووچیکترین چیزا..

شاید زشت باشه مثال بزنم خیلی ببخشید اما حتی سرویس هم ک میرم میگم خدایا شکرت تنم سالمه خیلیا همینمم خودشون نمیتونن برن

یعنی تا این حد 

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀