2777
2789
عنوان

بابام زنش کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 36 پست
حالا زن برای چی گرفته .وای این مردا ول کن نیست تا بزارنشون تو قبر زن میگیرن

درست صحبت کن لطفاً

خب زنع هم حرف زشت گفته 

انتظار ندارید یه مرد زنش به خرابی دعوت کنه

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب وظیفه پدرته هزینه درمان یا هرچیزشو بده نه وظیفه پدرش حالا چ کم چه زیاد خوب پدرتم حرف زور زده اون ...

مگه خونه ما هستی میبینی بابام خرج نمی‌ده بابام از ترسش یه جهاز حسابی نخریده برام

نه عزیزم پول پدرش به همه دخترا نوه هاش میده نه به عنوان کمک که

درست صحبت کن لطفاًخب زنع هم حرف زشت گفته انتظار ندارید یه مرد زنش به خرابی دعوت کنه

منظورم این نبود.

البته که خانم حرف بسیار بسیار بدی زده 

منظورم این بود چرا  دوباره  باوجود بچه ازدواج میکنن ودردسر درست میکنن برای خودشون

منظورم این نبود.البته که خانم حرف بسیار بسیار بدی زده منظورم این بود چرا دوباره باوجود بچه ازدواج ...

بعد ۵سال ازدواج کرد 

چه می‌دونم یکی نیس همین بگه

خانما این دخترمون این تاپیکو زده که فقط ما بگیم حق با پدرت بود کار خوبی کرده زده مقصر زنس دعوارو یه طرفه جلو برده بابات دخالتی نداشته چون از زن باباش متنفره اینم طبیعیه پس بیخیال وقت خودتونو نگیرین در مقابل هر حرفی گارد داره ذره ای ادبم نداره متاسفانه 

مگه خونه ما هستی میبینی بابام خرج نمی‌ده بابام از ترسش یه جهاز حسابی نخریده برامنه عزیزم پول پدرش به ...

تو داری میگی سر هزینه دکتر دعواشون شده بهد بابات دقیقا منت گذاشته که این همه هزینه ای من کردمو از کجا میخوای بیاری بدی دوما پدری که دخترشو شوهر داد اگه صدهزار تومنم بده لطف کرده وظیفه ای دیگه در قبال هزینهاش نداره حالا پدر منم پس به داداشم پول میده من که ازدواج کردم برم بگم چون به اون میدی وظیفته به منم بدی که ازدواج کردم جداشدم تو امدی این تاپیکو پس زدی چکار کنی الان همه کار پدرتو تایید کنن بگن کار خوبی کرده طرفو زده باید بیشتر میزد این فقط از یه دختر بچه نابالغ 15ساله برمیاد

خانما این دخترمون این تاپیکو زده که فقط ما بگیم حق با پدرت بود کار خوبی کرده زده مقصر زنس دعوارو یه ...

ادب شما داری که حق میدی به زن به شوهرش بگه جنده.گی میکنم پول در میارن 

اگه ظلم های که به منو برادرام کرد خبر داشتی قضاوت نمیکردی هیچ وقت 

هیچ کس از نامادری روی خوش ندیده

تو داری میگی سر هزینه دکتر دعواشون شده بهد بابات دقیقا منت گذاشته که این همه هزینه ای من کردمو از کج ...

اون پول پدرش کادو میده به تموم بچه ها دختر نوه هاش نه به عنوان کمک حتی عموهای خودم به دختراشون پول میدن به عنوان هدیه چیز غیر عادی نیس در ضمن خرج یه نفر با یه تومن تکمیل نمیشه که

بابام منت نزاشت اون سر مسئله باز کرد 

در ضمن می‌تونست با ادبانه صحبت کنه

من نمی‌گم کار پدرم درسته زده اونو 

ولی کارنامادریم هم خوب نیس 

بابام خرج زنش میده بصورت کامل ولی منی که دخترشم زنش نمیزاره بابام خرجمو بده من الان یه ماهه مریضم هرروز درد دارم نه پدرم می‌تونه منو ببره نه من پول دکتر دارم برم