2777
2789

ماه اخر بارداریم سه چهار روزی سرماخوردگی داشتم تا اینکه دیشب رفتم سرم زدم  حالا بگذریم که من استراحت مطلق بودم تو این چند ماه یه لیوان ابم دست من ندادن  حتی به زور تلفن میزدن با اینکه خونشون دو سه تا کوچه با ما فرق داره

الان پاشده اومده مگه بهتری گفتم خداروشکر بعد نگاه تو اشپز خونه کرد گفت ناهار داری شوهرت از کار میاد بخوره گفتم ناهار بهشون میدن بعدم گفت مواظب خودت باش ورفت😐😐😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣ای خدا 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر من ۹ ماه کلا نیومد تلفن هم نمیزد 😐

عین مادرشوهرمن 

خودمم یک بار رفتم جلو شوهرم و پدرشوهرم چایی و شیرینی گذاشت جلو من نه

بعد پدرشوهرم چایی خودشو گذاشت جلو من

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مامان خودت بگو بیاد پیشت مادرشوهرا اکثرشون همینن

مامانم که خدا حفظش کنه همه زحمتای من گردنشه بنده خدا خودشم سرما خورده بود برا من سوپ درست کرد فرستاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه می اومد و میخواست تمیز کاری کنه یا غذا درست کنه و دست بزنه ب کابینتا و یخچال ک بازم ی چیز جدید م ...

اصلا به هیچ عنوان نمیگم بیاد کارای منو بکنه اصلا خوشم نمیاد یه نفر کارامو بکنه 

میگم میتونه یه کاسه سوپ از خونه درست کنه بیاره یا یه تلفن بزنه بگه زنده ای اصلا حالا من که میدونم بچه به دنیا بیاد میخوان اسمشم انتخاب کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم که خدا حفظش کنه همه زحمتای من گردنشه بنده خدا خودشم سرما خورده بود برا من سوپ درست کرد فرستاد

مامانا عشقن منت مادرشوهر نکش اصلا تا خودت ومامانت هستی کافیه

اتفاقا کمتر بیاد پیشت  بهتره تا حرص نخوری برا خودت ونی نی بده