2777
2789
عنوان

میدونم دعوامیشه ولی نظرتونوبگین لطفا🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به ظرفیت پسر و دخترم و شرایط داره. ولی معمولا نباید مشکلی باشه 

جلوی پسرتون هم  به دخترتون نگید لباس پوشیده تر بپوشه خواستید بهش اخطاری بدید لطفا توی خلوت بهش بگید بچه های خواهرم خیلی سر این موضوع اذیت شدن

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

دخترام که هنوز کوچیکن ولی همون تیشرت شلوار یاشلوارک میپوشن راستش خودمم دوست ندارم لباسای باز یا دامن کوتاه تاب بپوشن در حدی که راحت باشن 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

نمیدونم افکارام درسته میگم دختربچه افرادامنش برادروپدرشه لختی هم بپوشه چه اشکالی داره

محرم هستن 

چقدر پرو میکنن اینا رو🙄

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بستگی داره بچه به سمت چه لباسی گرایش داشته باشه، اگر پوشیده بودن رو ترجیح بده بلوز شلوار اگر عروسکی دوست داشته باشه، سرافون تاپو دامن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بستگی به ظرفیت پسر و دخترم و شرایط داره. ولی معمولا نباید مشکلی باشه جلوی پسرتون هم به دخترتون نگید ...

من پسربچه دارم جلوش تاب شللوارک میپوشم عادی شده براش وقتی گفتم تعجب کرد😩😩😩

من ک توخونه لباس پوشیده داشته باشم حس خفگی میگیرم 

معمولاهم جلو داداشم تیشرت شلوار کراپ شلوارک تاپ شلوار و هرجورلباسی ک دوسداشته باشم میپوشم ولی شلوارکام از زانو بالاترنیس

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم عصبی شدم گفتم ازاول تنش میکردی چشمش عادت میکردتقصیرشماست

بستوی داره چقدر بدنش پیدا بوده فرض کن کراپ کل شکم و ناف را نشون بده اخه این مناسب نیست.

تازه من خوندم یخ کردن شکم برای دخترا و رحمشون خوبم نیست 

ما تو خیابونم کراپ شلوار میپوشیم

خارج از کشور ک کلا راحتیم 

از این چیزا خداروشکر نداریم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
من ک توخونه لباس پوشیده داشته باشم حس خفگی میگیرم معمولاهم جلو داداشم تیشرت شلوار کراپ شلوارک تاپ شل ...

همه خانومودعواکردن چرالباسهای بازبرابچت نگرفتی تاحالاچه اشکالی داره بچه ست