2777
2789
عنوان

شوهر های شما هم اینطوری هستن

259 بازدید | 31 پست

ماهی ۱۶۰۰ میگیرم از شوهرم دوتا بچه دارم شوهرم خیلی اهمیت نمیده به لباس بچه ها مثلا میگه یک دست کافیه براشون ولی من دوست دارم دو سه تا مدل مختلف داشته باشن و چون اون مخالف و غر میزنه از خرجی خودم میخرم و یک وقتایی حتی برای تعویض سایز هم  یکبار ببره دیگه نمیبره امروز مجبورا دوبار یک مسیری که ماشین خور هست رو خودم رفتم با اینکه کاری نداشت و خونه بود  به قول خودش اومده بود استراحت  احساس میکنم ازم سو استفاده میشه دلم میخواد کارهای زیبایی انجام بدم ولی میگه پولش فعلا نیست ۳۷ سالمه پس کی قراره پولش بیاد و انجام بدم نگید برم سر کار نه توان و وقتش  رو دارم  خودشم راضی نیست  برم شما هم مثل منید چیکار کنم 

من اگه مثل تو باشم سکته میکنم 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمدش چقدره؟ 

ماهی 3 دست لباس ک زیاده رویه

من فصلی میخرم هرفصل دوتا خونگی دوتا بیرونی 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

1600 پولیه که من میرم لیزر فقط ماهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا بسختی میشه کنار بیای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چیکار کنم خودمم افسردگی شدید گرفتم

خودت بد عادتش کردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درآمدش چقدره؟ ماهی 3 دست لباس ک زیاده رویهمن فصلی میخرم هرفصل دوتا خونگی دوتا بیرونی

منم فصلی میگیرم ماهی زیاده، ولی همون فصلی هم حدود 10,15تومان برای دوتاشون تموم میشه

نه بابا ماهی سه دست کجا بود این سه دست برای یک سال اونم مهمونی هست

اوه پس کمه واقعا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی