2777
2789
عنوان

فامیلامون همش واسم خواستگارای دیپلم میفرستن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سواد نرو عزیزدلم ب شعور برو 

دوستم لیسانس داره شوهرش بیسواده ولی این مرد اینقدر جنتلمنه اینقد قشنگ با خانمش رفتار میکنه آدم کیف میکنه 

شوهرش تو گاراژ صافکاری میکنه  

ماشاالله وضع مالیش هم عالیه 

الان یعنی هرکسی که دیپلم داره وخواستکار باشه،یعنی ادم خوبی نیست؟⚠️

شرایط طرف رو باید بسنجی

به نظرت مثلا فوق لیسانس باشه پسره اما بیکارباشه،بهش میری؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

وااااا چ ربطی داره به مدرک الان من امسال داروسازی میخونم خدا بخواد قبلشم مامایی خوندماونی که عاشقشم ...

من خودم دیگه میدونم پزشکی یا دندان یکیشونو قراره بخونم

کسی و دوس دارم که لیسانس داره ولی عملا لیسانسش هیچی  نیس   وشغلش ازاده ودرامدش خوبه ماشین ملک واملاک ویلا   داره اندازه خودش داره وبا ادب باشخصیت وپسر سالم وپاکیه ترجیحش میدم به صدتا دکتر مهندس 

برای من

دیپلم که بعدها گرفته بودن

دیپلم ردی حتی  همون اخرین مدرک سیکل

به تحصیللات نبست

ولی فاکلی

سیگاری اخلاق شخصیت خونواد ه بقیه چیزها صفر

کار درست حسابی هم نداشتمن

کلا پایین بودن از من وکلا از خوتوادم

مورد واسه ازدواج اولم که زیاد اینجوری بود

حدود ۷و۸تا

مورد که بالا گفتنم واسه ازدواج مجدد

مثلا جوون بودمتولد۶۸

باباش راننده

سطخ حرف زدن هیچی نداشت

این دیپلمم نداشت

هزار تا مشکل 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خواستگار خوب اونیه که لیسانس و فوق داشته باشه؟

والااااااا

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥