2777
2789
عنوان

ویروس گرفته مادرم همش میاره بالا

212 بازدید | 19 پست

میترسم چ کار کنم 

امپول و سرم زدیم 

الان شایع هست؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد تهوع مگه ندادن

اره

دکتر داد.

چ غذایی دادی به شوهرت بهتر شد؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ماست پروبیوتیک

دوغ 

چایی کم رنگ با نبات

کته شوید سیب زمینی نگینی هم ریختم

سیب زمینی اب پز. با فیله مرغ ابپز

میوه و‌سبزیجات اصلا نخوره

اب زیاد بخوره

محلول ors وان لایت سیب از داروخونه بگیر برای اب از دست رفته بدنش خوبه

ماست پروبیوتیکدوغ چایی کم رنگ با نباتکته شوید سیب زمینی نگینی هم ریختمسیب زمینی اب پز. با فیله مرغ ا ...

ممنون عزیزم

ماست پروبیوتیکدوغ چایی کم رنگ با نباتکته شوید سیب زمینی نگینی هم ریختمسیب زمینی اب پز. با فیله مرغ ا ...

غذا تو حجم کم بخورن ک معده شون سنگین نشه

ماست هم با نعنا بده 

دوغ هم کارخونه ای باشه

دکتر ب همسر من گفته بود نوشابه هم بخوره(ولی گاز نداشته باشه)

نوشیدنی ها هم سرد نخوره 

اب از شیر فقط 

امشب هم اذیت میشن فردا انشالله بهتر میشنشوهر منم دیشب همینطوری بودهر ۴ساعت مسکن میخورد

ممنون گلم