2777
2789

من توی شهرکوچیک زندگی میکنم معمولا برای خرید میریم مرکز استانمون خرید دو ساعت ونیم راهشه

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

برای عروسی خرید داشتم شوهرم گفت همین شهرخودمون لباس خونگیات بگیر حوصلم نمیشه دوساعت رانندگی کنم

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی رفتم خرید نیومد بعدصبح زود زنگ زده من مامان وخواهرام دارم میبرم مرکز خرید کنن  خیلی ناراحت شدم 

تنهایی رفتم خرید نیومد بعدصبح زود زنگ زده من مامان وخواهرام دارم میبرم مرکز خرید کنن خیلی ناراحت شد ...

دشمن نیاز نداری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دشمن نیاز نداری

یهنی چی

تنهایی رفتم خرید نیومد بعدصبح زود زنگ زده من مامان وخواهرام دارم میبرم مرکز خرید کنن خیلی ناراحت شد ...

خب میگفتی منم میام باهم بریم

میشینی یه گوشه؟ حرفاتو بهش بزن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب میگفتی منم میام باهم بریممیشینی یه گوشه؟ حرفاتو بهش بزن

جانبود حتی اگ میحاستم برم

شوهره یا مکانیسم ماشه؟

همو مکانیسم

یهنی چی

اینا از دشمن بدترین شوهرته ولی کارگر زیر دست اونا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آفرین به اون داداش که هوای خواهراشو مادرشو بیشتر از زنش میخاد تنش سلامت

عقدیم دارم خرید عروسی میکنم  درسته ک زنش تنهابفرسته خرید؟ شمام از اونور بوم افتاید