2777
2789
عنوان

خانمها سزارین سختی داشتید یا راحت

93 بازدید | 12 پست

اگر سخت بوده مشکلتون چی بوده واگر راحت بوده چیکار کردید راحت بوده من مادرم فوت شده مادرشوهرمم کثیفترین ادم دنیاست کمک که نمیکنه هیچی شوهرمم پر میکنه منم از شانس بدم بعد از سزارینم هم خیلیییی گوارشی درذ داشتم در حدی ک زمینو میکندم همین که سردردهای شدید و بیخوابی شدیدی داشتم اصلا مردم زنده شدم دست تنها هم بودن بچه امم آلرژی داشت تند تند مریض مبشد بیمارستانی میشد الان دوست دارم بچه بیارم تنها نمونه ولی چشمم ترسیده مخصوصا ازدردهای بعد از سزارینم نمیدونم مشکل خودم بوده یا دکترم بعد جراحیم کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار راحت

من خیلی لوسم هستم

ولی واقعا برام راحت بود

دکترم خوب بود بیمارستان خصوصی رفتم

چاقم نبودم

میگن اونایی که اضافه وزن دارن اذیت میشن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

افتضاح اولی خوب بود تو سن جوونی بودم ولی دومی تو ۳۰ سالگی بود خیلی بد بود همش عفونت همش عفونت شوهر بی عقلم هم رضایت داده بود برا پمپ درد بعد این پمپ اثرش تموم شد انگار با دریل شکممو میبریدن😫 

سزارین راحتی داشتم حقیقتا بقیه بهم میگفتن از رو غیرتت هست ک سرپا شدی ،شاید باورت نشه بعد عمل ک خاستن بلندم کنن راه برم خودم گفتم کمکم نکنین خودم بلند شدم راه رفتم درد داشتم اما بازم خودم بلند شدم هنوز بخیه رو نکشیده بودم دردام از بین رفت بعد ۷روز حتی تونستم سرویس ایرانی استفاده کنم درحالی ک بیمارستان بودم(بخاطر زردی بچم)بقیه خانوما حتی ۱۰روز بعد عمل آه و ناله میکردن ولی من مشکل آنچنانی نداشتم خداروشکر 

افتضاح اولی خوب بود تو سن جوونی بودم ولی دومی تو ۳۰ سالگی بود خیلی بد بود همش عفونت همش عفونت شوهر ب ...

من نمیدونم مشکلمو‌چطوری بگم هیچگس حرفمو‌نمیفهمه مشکل معده گوارش داشتم 

سزارین راحتی داشتم حقیقتا بقیه بهم میگفتن از رو غیرتت هست ک سرپا شدی ،شاید باورت نشه بعد عمل ک خاستن ...

من تو بیمارستان مشکلی نداشتم خیلی اوکی بودم بعدش تا 10روژ نفخ میکردم درد مبکشیدم بدجور

بسیار راحتمن خیلی لوسم هستمولی واقعا برام راحت بوددکترم خوب بود بیمارستان خصوصی رفتمچاقم نبودممیگن ا ...

اخه من لاغر بودم اما تو بارداری وزنم زیاد شد بیمارستان خصوصی بودم ولی درذ زیاد داشتم بعد از سزارین نفخخخخ شذید