2777
2789

هفته پیش وقتی با رفیقم رفته بودیم کافه بعد که وقت رفتن شد دوست پسرش اومد دنبالش و برای اولین بار منو دید، بعد چند روز رفیقم بهم زنگ زد گفتش که x گفته که ازت خوشش میاد بعد این رفیقم بهش گفته مگه اون چی داره که من ندارم بعد x گفته نمیدونم چرا،اما ازش خوشم میاد!

الان من چه غلطی بکنم که این یارو ازم خوشش نیاد؟

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من ازت خوشم میاد میتونی کاری کنی ؟ اونم نمیتونی کاری کنی جز اینکه بهش بی محلی کنی اگه اومد سم ...

خداروشکر موقعیتمون طوری نیست که دیگه بتونه منو ببینه

امیدوارم از سرش بیوفته

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور  

خداروشکر موقعیتمون طوری نیست که دیگه بتونه منو ببینهامیدوارم از سرش بیوفته

نگران نباش عزیزم از سرش میوفته   همونطور که دوستت از سرش افتاده   اصلا جدیش نگیر در حد حرف بوده  ذهنتو درگیر نکن 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

اینم بگم   اون به دوستت اینطوری گفته که اون به گوش تو برسونه که واکنش تو رو ببینه که چراغ سبزی بهت نشون داده باشه که اگه تو هم اوکی هستی بری سمتش 

همش نقشه اس 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗