ممنونم خیلی براش خیرات میدم و نماز و قرآن ولی خب میدونم بدون اون زندگی برام عذاب هیچ معنایی نداره دی ...
عزیزم همه پدر مادر ها یه روزی میرند خود پدرتون از ته دل شادی شما رامی خواد.به این فکر کن که تو این دنیا بود ولی زندگی بهش سخت می گرفت و مجبور بودی عذاب کشیدنش را ببینی.ان شالله هم نشین اهل بیت باشن .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست ندارم بدونم وقتی خوب بودم و سرم پایین بود و به هیچ مردی نگاه نمیکردم مظلوم بودم نمازام به وقت ...
هیچ ربطی نداره من خودم اهل نماز و صدقه و محرم و نامحرم از اول فقط سختی دیدم مامانم همین طور همیشه هم کار و تلاش زیاد کردم درست وقتی یه ذره وضعیت مالی مون بهتر شد و پدرم خوب شد یهو سکته کرد رفت....زندگیمون داغون شد شدیم حرف دهن مردم دریغ از یه روز خوش بعد بابام ....روحم مرده
الان من با یه بچه در به درم نمیدونم چیکار کنم نه آنقدر پشتم پره طلاق بگیرم نه اونقدر میتونم نفرت رو بذارم کنار که برم باهاش زندگی کنم نه اونقدر شهامت دارم خودم رو از پل بندازم پایین