2777
2789
عنوان

واقعا ب دنیای بعد مرگ فکر نمیکنید ⁉️مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 136 پست
ممنونم خیلی براش خیرات میدم و نماز و قرآن ولی خب میدونم بدون اون زندگی برام عذاب هیچ معنایی نداره دی ...

عزیزم همه پدر مادر ها یه روزی میرند خود پدرتون از ته دل شادی شما رامی خواد.به این فکر کن که تو این دنیا بود ولی زندگی بهش سخت می گرفت و مجبور بودی عذاب کشیدنش را ببینی.ان شالله هم نشین اهل بیت باشن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم بدونم وقتی خوب بودم و سرم پایین بود و به هیچ مردی نگاه نمی‌کردم مظلوم بودم نمازام به وقت ...

هیچ ربطی نداره من خودم اهل نماز و صدقه و محرم و نامحرم از اول فقط سختی دیدم مامانم همین طور همیشه هم کار و تلاش زیاد کردم درست وقتی یه ذره وضعیت مالی مون بهتر شد و پدرم خوب شد یهو سکته کرد رفت....زندگیمون داغون شد شدیم حرف دهن مردم دریغ از یه روز خوش بعد بابام ....روحم مرده

ار۶ دقیقا اخه شبکه سه یه بار یه مجری گفت انگار من زندگی قبلیم اسب بودم برای همین بیشتر تعجب کردم ک چ ...

اصلا خیلی تناسخ چرته من موندم چطور باور کردن

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

خیلی عجیبه انسان به چیش مغرور میشه چی داریم‌که اینجور غرور برمون‌میداره وقتی اینقدر راحت‌ تموم‌میشیم 

به نظرم‌بعد مرگ‌ انسان تموم‌میشه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

مثلا قیامت بشه بعضیا برن جهنم بعضیا برن بهشت بعدش چی همین بیشتر ب اینکه دوباره متولد بشیم ایمان دارم ...

بی عدالتی رو توی تفاوت در خانواده و کشور محل تولد میبینی؟! من دیگه واقعا حرفی ندارمممم😂😑

اونا لامصب تجربه کردن، بسوزه پدرتجربشونمن و شما هم بخاطر عقل و منطق خودمون اشتباه میکنیم🫠

همین شوهر نمک نشناسمو چقدر سرنماز دعا کردم خوب بشه کاراش درست بشه خوشبخت بشیم 

برعکس شد 

الان من با یه بچه در به درم نمیدونم چیکار کنم نه آنقدر پشتم پره طلاق بگیرم نه اونقدر میتونم نفرت رو بذارم کنار که برم باهاش زندگی کنم نه اونقدر شهامت دارم خودم رو از پل بندازم پایین 

خیلی عجیبه انسان به چیش مغرور میشه چی داریم‌که اینجور غرور برمون‌میداره وقتی اینقدر راحت‌ تموم‌میشیم ...

نه بابا اصلا همه چی می‌ره زیر سوال 

یکم فکر کنید خدایی

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

نه بابا اصلا همه چی می‌ره زیر سوال یکم فکر کنید خدایی

تا امروز که خیلی چیزا رفته زیر سوال یکمی بیشتر فکر‌کن‌هیچی به هیچی جور درنمیاد

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من یکی دلم ب قیامت گرمه که حقمو میگیرم وقتی فک میکنم قرارع یک جا عدالت اجرا شه هر کی در حقم بدی کرده ...

منم در حقم ظلم شده و سپردم بخدا و اگر این دنیا به حقم نرسم منتظر اجرای عدالت و گرفتن حقم تو اون دنیااااام