بنظرم قدیما خیلی راحت ازدواج میکردن از طریق دوست و آشنا ، راحت میشد اعتماد کرد ، شناخت کافی وجود داشت.
الان همه میخوان بینقصترین گزینه رو انتخاب کنن و هیچی هم گیرشون نمیاد.
چطور قدیما انقد صاف و ساده بودن همه؟
چطور عین قدیما ازدواج کنیم؟
بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !
بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بزرگترین مشکل من با بزرگسالی اونجاییه که دیگه نمیتونی مثل زمان نوجوانی رویاپردازی کنی:)از واقعیتهای زشت دنیا، دلزدهام و دلم میخواد تو سرزمین رویاهام زندگی کنم
حس میکنما قدیما تنوع کیس کمتر بود ولی پسرا بهتر بودن
حس میکنما قدیما تنوع کیس کمتر بود ولی پسرا بهتر بودن
قدیم دخترا درس نخونده وساده بودن
بزرگترین مشکل من با بزرگسالی اونجاییه که دیگه نمیتونی مثل زمان نوجوانی رویاپردازی کنی:)از واقعیتهای زشت دنیا، دلزدهام و دلم میخواد تو سرزمین رویاهام زندگی کنم