2777
2789

بچه ها شما که تهران هستید تا به حال اسم دکتر بنیادی که جراح بینی هستن رو شنیدید؟

من کارهاشون رو توی اینستا دیدم واقعا عالی بود 

میخوام از شهرستان بیام پیشش 

لطفا خوب یا بد اگه چیزی شنیدید ازشون میشه بگید

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
من رفتم مطبش هرکی اونجا بود  راضی بود جلسه مشاورش رایگانِ خ خوس اخلاقه کلا با دستمزد و ... ۵ ...

آره به نسبت کارش قیمتش عالیه 

من ولی میخوام ببینم توی تهران اسمش به خوبی برده میشه یا نه 

بیشتر واسه تنفس و اینا میترسم 

شما عمل کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم مطبش هرکی اونجا بود  راضی بود جلسه مشاورش رایگانِ خ خوس اخلاقه کلا با دستمزد و ... ۵ ...

نمیدونی هزینه ترمیمش چقدره؟

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

من نمیشناسمش اما به آدمای داخل مطب اعتماد نکنین پزشکی رو میشناسم که به چند تا خانم خوش اندام حقوق میداد صبحا میرفتن تو پارک بغل مطبش ورزش میکردن و به همه آدمایی که تو پارک میومدن ورزش برای لاغری میگفتن فلانی مارو لیپوساکشن کرده تا همین الانم که دارم اینو مینویسم دو تا مریضش فوت شدن! 

من نمیشناسمش اما به آدمای داخل مطب اعتماد نکنین پزشکی رو میشناسم که به چند تا خانم خوش اندام حقوق می ...

وای خدا چه بد😞😞😞😞😞

واقعا خیلی انتخاب دکتر سخته 

ماهم داریم دکتری که خیلی اسم در کرده و حتی تهرانم میاد عمل میکنه ولی خبر دارم که چند نفر هستن پروفایل فیک میسازن همش زیر پستش تعریف کارشو میکنن و توی پیج بقیه دکترا کامنت میذارن فقط دکتر فلانی