2777
2789
عنوان

خانمای متاهل درمورد زندگی دوستم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
حق باشوهرشه برن خونه خودشون ولی مغازه رو عوض نکنن

اگ خونه خودشون برن زنه صبح تا شب تنهاس.مرد صبح میره شب برا خواب میاد.ولی اینجا ک نزدیک مغازش خونه اجاره کرده ظهرا ناهار میاد یا یه کاری باشه شوهره زودتر میاد خونه ولی مستاجرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار همسرش چیه؟؟؟ خب اکثر کارها وقتی تو یه محل جا میوفته سخته جا به جا کردنش

شغل تعمیرگاهی.آخه این محل هم مغازه اجارس.هم خونه اجاره.ولی اونجا برن خونه مستاجر نیستن فقط مغازه اجاره ای میشه البته اجارش بالاتر از جای قبلی هس 

حق با شوهره هست خیلی طول می‌کشه که مغازه دارها تو یک محل جا بیوفتن،نیم ساعت هم که مسیر طولانی نیست ش ...

اونجوری دیگ ظهرا ناهار نمیاد.صبح زود میره و شب دیر میاد فقط برا خواب 

اگ خونه خودشون برن زنه صبح تا شب تنهاس.مرد صبح میره شب برا خواب میاد.ولی اینجا ک نزدیک مغازش خونه اج ...

خب دیگه نظر نهایی بادوستته بعدشم ب دوستت بگو ی کلاسی چیزی بره توخونه نشینه. مهارتی کلاسی. عمرش هدرمیره اینجوری

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

شغل تعمیرگاهی.آخه این محل هم مغازه اجارس.هم خونه اجاره.ولی اونجا برن خونه مستاجر نیستن فقط مغازه اجا ...

خب همسرش درست میگه 

اونجا شناخته شده هست و اصلا نباید جا به جا بشه 

حالا خونه رو عوض کنن و مغازه اونجا باشه عیبش چیه؟؟؟

خب همسرش درست میگه اونجا شناخته شده هست و اصلا نباید جا به جا بشه حالا خونه رو عوض کنن و مغازه اونجا ...

دوستم میگه وقتی جفتش اجاره ای هس جایی بریم ک خونه اجاره نباشه فقط همون مغازه نمیتونیم بخریم اجاره ای باشه.از یه طرفم میگه شوهرم ب مامان و برادراش وابسته هس دور بشه ازشون.ولی شوهر میگه اونجابرم کسی منو نمیشناسه