2777
2789
عنوان

از دست این دوستم رد دادم

94 بازدید | 10 پست

سلام به همگی ، یه بار دیگه ام تاپیک زدم ، این دوستم به قول خودش ریزش مو داره روزی میگه ۷، ۸ تا تار مو می‌ریزه ، بعد خدا شاهده هر نیم ساعت ی بار به من پیام میده میگه برو موهاتو شونه کن برام عکس بفرست، برو دوش بگیر از کف حموم عکس بفرستم ، برو روسریت رو نگاه کن ببین چند تا تار مو روش هست ، اصلا ریزش مو نداره وسواس فکری گرفته رفته موهاشو کچل کرده حتی تو خواب هم روسری می پوشه منم بچه کوچیک دارم وقت ندارم دیشب ی دقیقه اومدم دراز بکشم گفت برو شونه بکش عکس بفرستم گفتم ولم کن برو روانشناس ، خودشم خیلی عذاب می‌کشه رد داده دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش علمی توضیح بده ک موهای قدیم میریزن به جاش مو جدید رشد میکنه مثل ریزش برگ درختان تو پاییز و سبز ...

اتفاقا بهش گفتم میگه واسه من می‌ریزه ولی جدید در نمیاد ، حالا که دو روزه رفته کچل کرده

از من که مشت مشت بریزه چی میگه کاراش از من ۸تا دونه میریخت

والا منم یه دایمی به خاطر تنبلی تخمدان کچل شدم، ببین میگم کچل واقعا کچل ها رفتم دکتر بهم دارو داد خوب شدم هیچ وقت این طوری کولی بازی درنیاوردم

والا منم یه دایمی به خاطر تنبلی تخمدان کچل شدم، ببین میگم کچل واقعا کچل ها رفتم دکتر بهم دارو داد خو ...

این‌دیگه رد داده

خداروشکر که خوب شری من دکترم رفتم داروها خوردم ولی تاثیرنذاشت