2777
2789
من خودم خونه خریدم ولی جهازم ساده بود عاقلانست چون دخترمستاجری نکشه وخونه هم به نامش باشه

نه دیگه هیچی جهازندی دیگه اونجوری که طرف مقابل خیلی خوشبحالشه

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط میکنه هرکی حرف بزنه عرضه داشت دومادخونه میخرید

جهازم این زمونه اندازه خونه خرج داره

تو بازهر نیستی مگه؟

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

براهمین گفتم بنظرتون قبول میکنن

چه کاریه جهازت و بخر دیگه 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

مال خودش نیست کهتازه جهازم باید بگیره

نه بیادبه نام دومادبخره🤐 تازه جهیزیه هم تکلیف مرده قانونا کسی طلبی نداره که.حرف زدنم از پرروییشونه که دختری که مهمترین هزینه را از دوش دومادورداشته بازطلبکارش شن ۷۰درصدسبدخانوارهای ایرانی هزینه مسکنه

نه بیادبه نام دومادبخره🤐 تازه جهیزیه هم تکلیف مرده قانونا کسی طلبی نداره که.حرف زدنم از پرروییشونه ...

درسته ولی همه اینجوری فکرنمیکنن بعضیامیگن زرنگ بازی 

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

اگرپول داری حتماخونه بخرمستاجری بدبختیه جهاز کم کمم جورمیشه

نه برادخترم گفتم دیگه فکرجهازنباشیم عوضش خونه بدیم

چراکه نه.حالاشایددومادخونه داشت ملکتوبخر اگرنداشت دومادبفروش جهازکن

درسته