2789

معلم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلی ارشد بیکار داریم😂

نە ارشد روانشناسی بالینی و سلامت مستقیم میرن سر کار

من با آن که انتقام جو و کینه توز نیستم، حافظهام در مورد جراحات و تحقیر ها به رغم بزرگواریام بسیار قوی است...❤️🩹

مهدکودکا میگیرن اگر دورشو رفته باشی یا بری صحبت کنی یه مدت ازمایشی بری ولی خودم نتونستم کارپیداکنم 

یه جا بود با لیسانس جذب میکرد نیرو ولی باید دورشون رو میگذروندی ۵ ماه ماهی ۶ تومن اقساطی

اگر کار درمان منظورته با لیسانس نمیشه و نیاز هست فعلا دوره بگذرونی

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

نه شغل مرتبط منظورم بود

مشاور مدرسه

مددکار اجتماعی

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یعنی چی؟فعلا تا ازشد بگیرم خب چندسالی کار داره..

ارشد بالینی یا سلامت قبول بشی بهتم حقوق میدن

من با آن که انتقام جو و کینه توز نیستم، حافظهام در مورد جراحات و تحقیر ها به رغم بزرگواریام بسیار قوی است...❤️🩹