2777
2789
عنوان

مادرم گفت حق نداری طلاق بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 68 پست
بشین تو خونت بگو طلاق نمیگیرم توام هرجا میخای برو دور بر منو بچم نیا خرجمونم بده لطفا این شوهرت سرش ...

شوهرم بارها بهم خیانت کرده اما الان فعلا کاری نمیکنه و من ترسی که از شروع جنگ اسراییل و ایران دارم دقیقا از خیانت مجددش دارم در این حد حالم خرابه 

دارم دیوونه میشم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

راست میگی خواستی باهم حرف بزنیم درخدمتم ناراحت نباش خدا بزرگه

برو گم شو از تاپیک من بیرون مرتیکه فکر کردی من هرزه ای چیزی هستم ک با تو دردو دل کنم اول فکر کردم خانومی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش از اولش خییییلی هم گرم نبودیم چون از اولش به بدن من حس خوبی نداشت اما هیچوقت حلالش نمیکنم و نم ...

دقیقا متوجه شدم مشکل شما از همین مورده

چرا پیش یه سک س تراپیست نمیری؟

اگه خونواده حامی نداری، حداقل روی رابطه ات با شوهرت کار کن

یه کانال هست مربوط به یه روانشناس بالینی و س ک س تراپ خیلی دوره های خوبی میزاره

شاید به دردت بخوره

اسمش دکتر  بنفشه باقری

تو ایتا سرچ کن هست

من پول ندارم وگرنه می‌خریدم

قیمت دوره هاش هم خوبه نسبت به همکاراش پایین تره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خییییلی 😔😔😔 بخوامم به خانوادم اصرار کنم برگردم اگه برم خونشون راضی نباشن دیگه باید هرکاری بگن بکن ...

عزیزم نمیشه همسرت خونه رو بده به شما و دخترت بره دنبال زندگیش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خودت یه خونه ی کوچیک یه جا بگیر و آدرسشو به هیشکی نده فعلا سربه نیست برو بعدا پشیمون میشن خودشون و م ...

ببینم چکار میتونم بکنم 

آخه شهرمون کوچیکه هزارتا حرف برام در میارن من طاقت ندارم😭😭 ببین تو همین تاپیک این نر های بی خاصیت تو این حال بدی من چطور دنبال سو استفاده هستن دیگه مردای اطرافو تصور کن بفهمن یه زن مطلقه جوان خونه جدا داره 

من طاقت ندارم 

قبلا ک میخواستم طلاق بگیرم با چن تا مأمور رفتیم جهازمو جمع کنم یکی از مأمورا ک همسن بابام بود شماره مو از روی برگه صورتجلسه برداشته بود بهم پیام داده پیشنهاد رابطه داد!!!! خدا شاهده از اون لحظه انقد از خودم حالم بهم خورد که نگو 

الان بیام بی اجازه خانوادم خونه بگیرم چنین چیزی هم پیش بیاد ابرومو تو کل شهر میبرن آدم نیستن همشهری هام 

ببینم چکار میتونم بکنم آخه شهرمون کوچیکه هزارتا حرف برام در میارن من طاقت ندارم😭😭 ببین تو همین تاپ ...

پس بشین سر زندگیت عزیزم

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

دقیقا متوجه شدم مشکل شما از همین موردهچرا پیش یه سک س تراپیست نمیری؟اگه خونواده حامی نداری، حداقل رو ...

عزیزم دوره به دردم نمیخوره وقتی شوهرم هیچ میلی به رابطه بامن نداره و از بدنم خوشش نمیاد اینو بارها بهم گفته من فقط دیگه دارم به خودکشی فکر میکنم حوصله هیچیو ندارم

عزیزم دوره به دردم نمیخوره وقتی شوهرم هیچ میلی به رابطه بامن نداره و از بدنم خوشش نمیاد اینو بارها ب ...

فکر کن بخاطر بچه ات مجبوری برای آخرین بار هم شده تلاشت رو بکنی

البته با این جوابی که دادی بنظرم حضوری پیش یه تراپیست حتما برو

چون قشششششنگ معلومه دلت بدجور شکسته💔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
پس بشین سر زندگیت عزیزم

لعنت به این زندگی نمیدونی چه دردایی رو باید تحمل کنم برام دعا کن بتونم دوام بیارم خودمو بچمو نکشم 

عزیزم تو رو خدا با شوهرت راه بیا تا بزاره بری دانشگاه یا یه حرفه یاد بگیری به جایگاه شغلی و درآمد که رسیدی از زندگیش بیا بیرون. لازم نیست طلاق گرفتی بری پیش خانواده ت اگه اذیت کردند که طلاق نگیری کلا بزارشون کنار

عزیزم خیلی شرایط سختیه

به شوهرت بگو نمیرم ، من دارم زندگیمو میکنم 

یعنی یجوری اینقد برو رو اعصابش تا خودش پیگیر طلاق بشه ، خودش با خانوادت صحبت کنه که جداشید 

با اینکه هم اگر نمی‌خواد شوهرت ازدواج مجدد داشته باشه بعد تو باهاش صحبت کن بگو بذار مثل دوتا هم خونه زندگی کنیم برو هر غلطی دلت میخواد بکن

عزیزم دوره به دردم نمیخوره وقتی شوهرم هیچ میلی به رابطه بامن نداره و از بدنم خوشش نمیاد اینو بارها ب ...

ببخشید اینجور میگم بدن تون رو عمل کنید مخصوصا سینه و اندام جنسی تون رو تا شوهرتون سر ذوق بیاد.

اصولا زن هایی که خونه خراب کن هستند با ایجاد جذابیت جنسی با عمل مردا رو سمت خودشون میکشونند شوهر شما هم احتمالش زیاده سمت اندامشون میره 

ببخشید اینجور میگم بدن تون رو عمل کنید مخصوصا سینه و اندام جنسی تون رو تا شوهرتون سر ذوق بیاد.اصولا ...

اره دقیقا شوهر من از اون زنا خوشش میاد هر دختر یا زنی باهاش بوده اونجوری بودن 

منم تو فکر عمل هستم اما نمیزارع انجام بدم از بس منو‌ نمی‌خواد 😔

عزیزم نمیشه همسرت خونه رو بده به شما و دخترت بره دنبال زندگیش

فکر نکنم بده یبار اینو گفتم گفت باید بری خونه بابات