2777
2789

من رفتم دکتر چون دستم پوست پوست میشد با اضافه پماد یک قرص هم داد مولتی دیلی که اون یبوست کرده منو انگار 

چکار کنم بچه ها 

قبلا وقتی یبوست میشدم پیدرولاکس می‌خوردم خوب بود الان میگم یهو با قرصه تداخل نداشته باشه 

هر تجربه ای دارید بگید من چکار کنم کلافه شدم نه میشه یبوست رو تحمل کرد نه نمیشه قرص رو نخورد 😞

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب هویج هم گاهی خوبه

میشه از آخرین تاپیکم بازدید کنید؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

راه حل 

دارو نخور اصلا چون بدنت مقاوم میشه کم کم‌ بزار با طبیعی جات مشگلت رفع بشه .آب زیاد بخور .پیاده روی هرروز داسته باش تحرک کن .یکجا ثابت نشین 

سبزیجات مخصوصا تره رو تو وعده هات جا بده .

ناشتا انجیر یکی دوتا بخور.

آلو خشک هایی ک کنار مرغ میپزیم رو ب هنوان میان وعده هات بخور حتما .لواشک مسهله...

در نهایت ناشتا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون رو خالی بخور مثل دارو..

و این کارارو مداوم انجام بدی نیاز ب قرص پیدانمیکنی 

خب خوب کسی اومد تاپیکتون😂معدن یبوستم من😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️عرضم به حضورتون که هرروز یبوست دارین؟من گوارشم مشکل دارم هرروزیم اگر هرروز ندارین یه بلال بخورین فرداش بیرون روش  میشید. اگر هرروز هسین چند وقت یبار بلال بخورین بعد صبحا بعد از صبحونه یه لیوان آبجوش و یذره بارهنگ بخورین اوکی اوکیه میشه بعد سیرابی هم خوبه و اینکه انجیر هم خیلی عالیه

اون قرص رو برو از دکتر یا داروخانه بپرس از یه کارخونه دیگه بهت بدناسفناج . لواشک زرد الو

اره لواشک هم باید بخورم مرسی

خب خوب کسی اومد تاپیکتون😂معدن یبوستم من😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️عرضم به حضورتون که هرروز یبوست دارین؟من گوا ...

عزیزم بلال برای هرشحص فرق داره .مثل قهوه و قارچ .یسریا با اینا شکمشون کار میکنه خیلیا هم فرقی براشون نداره .

خب خوب کسی اومد تاپیکتون😂معدن یبوستم من😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️عرضم به حضورتون که هرروز یبوست دارین؟من گوا ...

بارهنگ هم امتحان کنم حالا ببینم 

هیچیز اندازه بلال واسه یبوست خوب نیس اگر زیادیش ضرر نداشت روزی ۲ ۳تا میخوردم ولی فکر نکنم روزی یدونه مشکل داشته باشه باز با یه پزشک تغذیه مشورت کنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻