2777
2789
عنوان

سنو ان تی لطفا لطفا بیایید

76 بازدید | 9 پست

من باید دو روز دیگه بزن آن تی بعد الان اشکال ندارع که بعد برم سنو گرافی دوباره فرداش برم آزمایش خون یا حتما باید دوتا باهم باشه لطفاً راهنماییم کنید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اولین غربالگری هستش اول باید بری سونو بعد بلافاصله همراه با برگه سونو بری ازمایش و ربطی به ناشتا بودن نداره بعدظهر برو تقریبا ۱ ماه پیش رفتم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اولین غربالگری هستش اول باید بری سونو بعد بلافاصله همراه با برگه سونو بری ازمایش و ربطی به ناشتا ...

یعنی نمیشه بعد ظهر برم سنو فردا صبحش آزمایش خون ؟

و اینکه صبح چیزی بخورم قبل از آزمایش خون

یعنی نمیشه بعد ظهر برم سنو فردا صبحش آزمایش خون ؟و اینکه صبح چیزی بخورم قبل از آزمایش خون

نه نمیشه باید همون روز بری عزیزم ، آره خوردن مشکلی نداره گفتم که بعدظهر برو سونو از اون ورم برو آزمایش

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40