بچه مدرسه ای هایی ام که سرکار میذارن بقیه رو هم اضافه کن
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه تایپک زدم ک بهم.... شده اینهمه قسم خوردم که دارم راست میگم به خدا به قران ... هیچکس باور نکرد💔 تازه بهم خندیدن که چرا سکوت کردی و الان داری میگی
ی تاپیکایی میبینی که نمیتونی باور کنی معلومه فیکهلطفا شما هم دیگه این کارو نکن ممنون
دیگه این کارو نمیکنم ولی کی اینجا راست میگه؟ واقعا اینجا فقط تمرین نویسندگیه برای بعضی ها. تازه درسته تاپیک که زدم فیک بود، ولی بر اساس یه داستان واقعی بود یکم اغراق کرده بودم ولی تو دنیای واقعی اتفاق افتاده بود
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!