2777
2789
عنوان

خیلییییییی بد شده نی نی سایت

159 بازدید | 22 پست

میای اینجا یکم دور بزنی میبینی همش از خیانت یا هم که مادر شوهرم این کارو کرد اون کارو کرد

همچنین سایت پر شده از مرد های منحرف که خودشونو زن جلوه میدن

حالم بهم خورد از اینجا 

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر  🩸🔪=مزاحم

از اول همین بود 

بچه مدرسه ای هایی ام که سرکار میذارن بقیه رو هم اضافه کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه تایپک زدم ک بهم.... شده اینهمه قسم خوردم که دارم راست میگم به خدا به قران ... هیچکس باور نکرد💔 تازه بهم خندیدن که چرا سکوت کردی و الان داری میگی

https://s6.uupload.ir/files/b51fa05f2eec77bf7cc0bdb42491a66f_usgl.jpg

مادرشوهرم کتکم زد، شوهرم بهم خیانت کرده و اینا هم خیلی زیاده. البته من خودم یکی از هموناییم که تاپیک ...

ی تاپیکایی میبینی که نمیتونی باور کنی معلومه فیکه

لطفا شما هم دیگه این کارو نکن ممنون

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر  🩸🔪=مزاحم

از اول همین بود بچه مدرسه ای هایی ام که سرکار میذارن بقیه رو هم اضافه کن

خیلی چیزا برا اضافه کردن هست 

ولی من فقط همینارو نوشتم 

تاپیک اخرم راجب ادکلن تاپیک زدم کسی نیومد حالااگ خاله زنکی بود میومدن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ی تاپیکایی میبینی که نمیتونی باور کنی معلومه فیکهلطفا شما هم دیگه این کارو نکن ممنون

دیگه این کارو نمیکنم ولی کی اینجا راست میگه؟ واقعا اینجا فقط تمرین نویسندگیه برای بعضی ها. تازه درسته تاپیک که زدم فیک بود، ولی بر اساس یه داستان واقعی بود یکم اغراق کرده بودم ولی تو دنیای واقعی اتفاق افتاده بود

منم یه تایپک زدم ک بهم.... شده اینهمه قسم خوردم که دارم راست میگم به خدا به قران ... هیچکس باور نکرد ...

منم بودم 

خب شما الان ۵۹ سالتونه؟

کوچیک بودین اینطور شده

خیلی وقته گذشته اگه واقعیت داره فراموشش کن

مثل من🤣

ععع🤣🤣🤣کارما یقتو بگیرهههه ایشالللللللهههه🤣🤣🤣🤣🤣

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!