2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله همیشه حالت خوب باشه عزیزمبرات حمد میخونمافکار منفی رو بریز دورهیچ چیز و هیچکس ارزششو ندار ...

ممنونم عزیزم

خیلی حالم بده میترسم از خودم

هیچوقت نمیخوام این کارو انجام بدم

گاهی خوبم گاهی افکار منفی چنان محاصرم میکنن که هیچ راه فراری پیدا نمیکنم

ممنونم عزیزمخیلی حالم بده میترسم از خودمهیچوقت نمیخوام این کارو انجام بدمگاهی خوبم گاهی افکار منفی چ ...

خواهش قشنگم 

بنظرم حتما برو پیش مشاور کمکت کنه از این حس و حال خارج بشی

ورزش هم خوب و تاثیر گذاره اگه میتونی باشگاه برو

امیدوارم زودی خوب شی🥰

من بدون قرص و اینجور چیزا تونستم. سعی کردم بپذیرم که افسردگی فقط یه کلمست که ساخته شده واسه نا امید کردن آدما...سعی کردم دیگه باورش نکنم...سعی میکنم کارهامو با عشق انجام بدم که وقتی برای فکر کردن به افسردگی نداشته باشم...

دلیل خاصی داشت افسردگیش؟ممنون عزیزمپیش روانپزشک رفت مستقیم؟

دلیلشو نمیدونم ولی آره مستقیم رفت پیش روانپزشک دوسال مرتب دارو خورد الان عالیه نزدیک ۸ یا ۹ ساله که دارو هاشو قطع کرده

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

من بدون قرص و اینجور چیزا تونستم. سعی کردم بپذیرم که افسردگی فقط یه کلمست که ساخته شده واسه نا امید ...

خیلی خوبه

منم قبلا میتونستم الان یه سری مشکلات پیش اومده همه دردام اومده بالا