2777
2789

من خیلی دوس دارم بلوند کنم و فکر می‌کنم بهم خیلی بیاد . بیرونم خانمهایی که بلوند کردن رو میبینم خیلی خوشم میاد ولی موهام فر و وز هست و به زور کلی شامپو و ماسک مو و روغن فلان قیمت شبیه موی آدمیزاد شده برای همین نمیتونم رنگ کنم اما اگر جنس موهام خوب بود حتما رنگ میکردم 

خداوکیلی اگه ما آقایون هم انقد به خودمون برسیم و مو رنگ کنیم و آرایش کنیم و ژل  عمل و پیکر تراشی و و و .... و چیتان پیتان کنیم،  از شما خانما خیلی خوشگلتر میشیم😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوکیلی اگه ما آقایون هم انقد به خودمون برسیم و مو رنگ کنیم و آرایش کنیم و ژل عمل و پیکر تراشی و و ...

کی جلوتونو گرفته؟😂😂البته تازگیا بعضی آقایون بیشتر از خانما به خودشون میرسن

کی جلوتونو گرفته؟😂😂البته تازگیا بعضی آقایون بیشتر از خانما به خودشون میرسن

رسیدن با آرایش کردن فرق می‌کنه، اونایی که آرایش میکنن مرد فیزیولوژیکی نیستن 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خب آرایش کن.اینو هم شما مد کن از فردا مردابا آرایش برن بیرون.والا ثواب هم می‌کنی🤣🤣

عه نگو آبجی، واسه لوطی افت دارره

چیزی نمیشه مگه چقدر میخوایم عمر کنیم به خواسته دلت جواب مثبت بده

اصلا خواسته‌ی دلم نیست

حالم از مردایی  که با قیافه و سر و صورت و بدنشون ور میرن به هم میخوره

ازنشانه های آخرالزمانه

واقعا همینطوره، تو‌ روایت‌ها هم شبیه شدن زن و مرد از نشانه‌های آخر الزمان دونسته شده

رنگ دوس ندارم مودی ام زود پشیمون میشم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.