2777
2789
عنوان

درد دل رابطه

389 بازدید | 30 پست

خیلی داغونم روم نمیشه بارفیق دوست کسیم درد دل کنم بس تکراری موضوعم بچها من تویک سال ۴بار ب بهانه هامختلف پسرع کات کرد باهام من عاشقش بودم ازخودم بیشتر.....ولی چون میدونس اینو هردفع ب ی بهانه میرف یبارافسردگی مشکل مالی ازاین چیزا الانم ک بابام فهمیده تورابطم باهات نمتونم بیام بیرون بابام مذهبیه مقازه دارن اون ساعت نمیتونم از ۹شب ببعد میتونم هرچی گفتم جمعها بریم گف نه من از ابروم بزنم ک تو ب خواستت برسی ینی ته بیشعوری نیس؟خواستم چیه اخع 

تهشم اومد گفت تو پشت من پیش رفیقات بد گفای اینو بهانه کرد کلا بلاکم کرد هرسری بعد ۲ماه یجوری برمیگردیم ولی داغونم بس افتلدم ب این حال حس بی ارزشی دارم ه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شرمنده که انقدر بهت رک و پوست کنده میگم اما این آدم دوستت نداره و فقط هر جور شده میخواد ازت راحت بشه و خواهشا شما خودتو دست کم نگیر. هر چقدر هم دوسش داری دیگه وارد را بطه با این آدم احمق سمی نشو اگه روح و روانت برات مهمه! 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

خودت داری خودتو بدبخت میکنی 

پسره اگه دلش باهات بود خودش دنبالت میامد ببینتت نکه بپیچونتت آویزون نباش 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بنظرتون این ادم بازم میاد هرسری بلاکم میکنه چ مقصرباشم نباشم چرا داره منو مقصر میکنه؟ک بعدا راه برگش ...

عزیزم میتونم بپرسم چن سالشه و شما چن سال؟ 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

خیلی شرمنده که انقدر بهت رک و پوست کنده میگم اما این آدم دوستت نداره و فقط هر جور شده میخواد ازت راح ...

وقتی میخاد راحت بشه چرا هربار میاد من دوسش دارم قبول میکنم اون اگ نمیخادم نیاد ولم کنه بمیرم

😒😪الان دلداری بود

عزیزدلم خودت رو گول نزن گذاشتن تو آب نمک که هر وقت کسی نبود و دورش خلوت شد زاپاسش باشی،بخدا عشق اینجوری خودزنیه به خودت بیا دختر

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

عزیزدلم خودت رو گول نزن گذاشتن تو آب نمک که هر وقت کسی نبود و دورش خلوت شد زاپاسش باشی،بخدا عشق اینج ...

حالم ازخودم بهم میخوره ک مقاومت ندارم در برابرش میدونه همیشه هسم هرسه ماه میرع غرور خورد شدم چجوری پس بگیرم 🙂

تو فک کن یه تلنگر که ب خودت بیای شما دلداری نیاز نداری ک مجدد برگردی بلکه تلنگر نیاز داری ک بکشی بیر ...

هوم میدونم عزیز 🥲همه میگن اینو

ولی خب شرایطم سخته دیگ بس افتادم تواین حال دلم میخاد بمیرم