2777
2789

یکم طلا دارم و اونم یکم کار کرده میگم ی زمین بگیریم یواش یواش درس کنیم   ار کرایه نشینی دربیاییم 

هی میگه بعدا بعدا... طلا ب درد میخوره زمین فعلا اوضاع مشخص نیس سرنوشت چ میشه😕

تا بهمن نگه دار بعد زمین را بخر

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفش درسته   و برای کسی که میخواد زمین بگیره بندازه یه گوشه   برای سرمایه گذاری  صدق میکنه  و یهتره همه برای سرمایه گذاری فقط طلا بخرن  

اما شما الان اجاره نشین هستین و باید بالاخره صاحب خونه شید. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خییییییییییییلی سخته خونه ساختن،اگر بخرید خوبه ،ولی برا سرمایه گذاری،خدا کریمه شاید جور بشه انشالله یه خونه آماده بخرید

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...