انار_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5098 عنوان آقایون بیاین 368 بازدید | 29 پست یه مردی یه خانوم رو خیلی زیاد دوسش داره و عاشقه ....ولی چرا اخیرا بدون هیچ مشکلی سرد برخورد میکنه و نادیده میگیرنش ؟چی میشه که یه مرد عشقشو میخوره و میریزه تو خودش ؟ گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟! 1404/07/10 | 11:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4730 لابد پریود مغزی شدهیا بهتر اون پیدا کرده بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔
انار_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5098 لابد پریود مغزی شدهیا بهتر اون پیدا کرده یعنی چی گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 36307 نقش بازی کرده برات یایه چیزازت دیده خوشش نیومده کشیده کنار عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4730 یعنی چی بعضی مردا فشار روحی روانیشون باعث میشه برن توخودشون ونسبت ب اطرافیان بی تفاوت بشن ب اصطلاح مغزشون پریود میشه فروپاشی روانی.اگع بعد چن روز اوکی نشد بفهم ازجای دیگ گرم میشه بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔
انار_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5098 نقش بازی کرده برات یایه چیزازت دیده خوشش نیومده کشیده کنار مطمئنم اینجوری نیست اگه اینجوری باشه خیلی بی رحم میزاره و میره ولی اتفاقا چون مهمه براش یهو نمیره گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 36307 مطمئنم اینجوری نیست اگه اینجوری باشه خیلی بی رحم میزاره و میره ولی اتفاقا چون مهمه براش یهو نمیره ازماگفتن بودولی شماهی خودتوگول بزن عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم
انار_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5098 ازماگفتن بودولی شماهی خودتوگول بزن چجوری برش گردونم سمت خودم گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
انار_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5098 بعضی مردا فشار روحی روانیشون باعث میشه برن توخودشون ونسبت ب اطرافیان بی تفاوت بشن ب اصطلاح مغزشون پر ... اگه از جای دیگه گرم بشه چجوری برش گردانم سمت خودم ؟با بی توجهی یا با محبت ؟ گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
h4431 عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1800 چجوری برش گردونم سمت خودم تنها راهش اینه به خواسته هاش توجه کنی، ببینی چی ازت میخواد
انار_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 5098 تنها راهش اینه به خواسته هاش توجه کنی، ببینی چی ازت میخواد وقتی از جای دیگه گرم بشه چی گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!