2777
2789

مشکلتون چیه درد کجاتونه

من بیشتر میزنه پشتم پشت معده رو معده و زیر سینه چپ گاهیم قفسع سینه رفتم دکتر کلی قرص داده کلیندنیوم سی.پنتوپرازول.شربت ام جی.فاموتیدین ازمایش هلیکوباکترم نوشته.قرص پنتو و کلیندنیوم سی رو زده ۱۲ساعت یکی نمیدونم چطوز بخورم چون بایذ قبل غذا باشه.خیلی دردا رو مخمه میترسم چیزی باشه افسردم کرده سابقه مربضی معده داریم.از غذا خوردن دیگع خوشم نمیاد میخورم درد دارم نخورمم همینه نمیدونم چرا دبگع درد پشت میزنه گاهیم کمرم درد میگیرع

منم توی ستون فقراتم درد میگیره. برای معده دکتر نمی رم دیگه چون هیچ فایده نداره .

غذا عم اصلا نمیتونم بخورم اصلا ... فقط قهوه میخورم ک جلوی ضعفم رو بگیره.

یعنی این جور بگم صبح که پا میشم هیچی نمی خورم تا ظهر، ظهر به زوووور چهار پنج تا قاشق غذا دوباره هیچی نمی خورم تا ظهر فردا

فعلا فقط دارو اعصاب میخورم چون اعصابم خرابه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میکروب معده داری داروهذتوبخوری بعد دوهفته خوب میشی

اخه جوابش هنو نیومده‌‌.میکروب یع بار گرفته بودم قبلا حالت تهوع ذاشتم غذا نمیتونستم بخورم این دردارو نداشتم

اخه جوابش هنو نیومده‌‌.میکروب یع بار گرفته بودم قبلا حالت تهوع ذاشتم غذا نمیتونستم بخورم این دردارو ...

خب هرباریه جوری خودشونشون مبده ممکنه میکروبم نداشته باشی ازاعصاب معده باشه اون کلیدینیوم سی برااعصاب معده است

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
اخه چندروزه همینم هردفعه یه جام درد میگیرع

ان شاءالله زودترخوب میشین اگه استرس گرفتین ومیترسین برید آندوسکوپی اما اونم زیادخوب نیست چون بعضی وقتا میافتی دست ناشی واگرم زخم نداشته باشی زخم میکنن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
ان شاءالله زودترخوب میشین اگه استرس گرفتین ومیترسین برید آندوسکوپی اما اونم زیادخوب نیست چون بعضی وق ...

اندو با بیهوشی گرونه ۵تومنه ندارموگرنه میرفتم اما خب از جوابشم میترسم