2777
2789
عنوان

چی شد

75 بازدید | 9 پست

یه همکار داشتم ک ازش خوشم میومد. چندان توجهی به هیچ کس نمی‌کرد.ولی جزو مخاطبینش بودم چون استوری میذاشت میدیدم.بهرحال من منتقل شدم یه ساختمون دیگه و وقتی داشتم خدافظی میکردم همه توی چت بهم جواب دادن غیر اون. منم از مخاطبینم حذفش کردم. بعد یک ماه درخواست فالو داد. قبول کردم و بک دادم. بعد یک هفته انفالو کرد... بی‌هیچ دلیلی 😓 چی میخواد ازم

داره چکت می‌کنه ببینه دوست پسر داری یا نه 

البته فک کنم

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها ینی چون پسر جزو فالوینگ هام بود ، انفالوم کرد

من خودم پسرم ، حسسسسسس میکنم اینجوری باشه. چون اگر بی تفاوت بود این کارارو نمی‌کرد

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

من خودم پسرم ، حسسسسسس میکنم اینجوری باشه. چون اگر بی تفاوت بود این کارارو نمی‌کرد

آره شاید. اینطور که من دیدم هیچ دختری رو هم فالو نکرده بود. خب شما پیشنهادی داری؟ 

آره شاید. اینطور که من دیدم هیچ دختری رو هم فالو نکرده بود. خب شما پیشنهادی داری؟

استوری بزار ببین چیزی میگه؟

سلام گذاشتم، دید ولی جواب یا ری اکشنی نداد. ترجمه چی میشه ؟

خب استوری چی گذاشته بودی؟