2777
2789
عنوان

يعني رندگی برا پولدار ها هم اینجا سخته که همه فکر رفتنن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 32 پست

پول داشته باشی همه جا خوشبختی

دخترخاله من رفت استرالیا بنده خدا دو شیفت داره کار میکنه حالا خدایی درامدش نسبتا خوبه ولی داره زحمت میکشه

یکی از اساتیدشون ایران هم پولدار بود یه خونه خیلی خوب اونجا خرید و یک ماشین خوب فکر کنم بنز خرید و رفت اونجا بعد برای یک ساعت خیلی خوب ثبت نام کردم برندش رو یادم نیست حقیقتا ولی الان هم ایران خونه و ماشین داره هم اونجا

هر موقع دلش میخواد میاد هر موقع میخواد میره کار اصلیش اونجاست

اکثر خانوادش هم اونجان ولی منظورم اینه زندگی اصلی رو اون میکنه

وقتی آب برق اینترنت نیست

برای هر کسب و کار و پیشرفتی کلی موانع و تحریم هست

مالیات و عوارض های غیرمنطقی 

معلومه دیگه کسی نمی مونه ایران

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زارت و زرت الکیه 

باید حرفه و تجارت خاصی داشته باشی که بتونی به فکر مهاجرت باشی 

نه با ده بیست میلیارد بخوای مهاجرت کنی که چی بشه ،بدبخت تر از اینی که هستی بشی ،چه فایده داره

😐🤷🏻‍♀️
نه والا اتفاقا من اطرافم اصلا درآمدهای خاص و بالا به فکر رفتن نیستن معمولی های روبه پایین اینجوری هس ...

معمولی رو به پایین با کدوم پول تو فکر رفتنه دقیقا؟!

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

وقتی ندارن چطوری میتونن برن؟

شما فکر می‌کنی هرکسی داره میره؟طرف دیوونست ده میلیارد بیست میلیاردشو ریسک کنه ببره جایی که معلوم نیست تهش چی مبشه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

به قول امیرمهدی ژوله یه تبصره هم داره . پول داشته باشی و گاو باشی 

من  قصد مهاجرت ندارم هیچوقت 

خونه خوبی دارم دوتا ماشین دارم درامد تقریبا مطمئن چند تا پس اندازه و ملک و طلا هم داریم زندگیمون رو به رواله ولی واقعا فکر می کنی ما داریم لذت می‌بریم از زندگی ؟ دور و برمون رو نمی‌بینیم؟ من فقط خودم رو میبینم که میتونم بخورم و بپوشم و سفر برم ؟ میدونی دلار ۱۱۶ تومنی یعنی چی ؟؟؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

زارت و زرت الکیه باید حرفه و تجارت خاصی داشته باشی که بتونی به فکر مهاجرت باشی نه با ده بیست میلیارد ...

زارت و زرت الکی نیست اکثرا تحصیلی میرن . و اونجا هم جذب میشن دلیلی ندارد اینجا بمونم با نبود برق و آب و تحریم و افکارات مسخره ای که بر جامعه تحمیل کردن بمونن. 

مثل این میمونه که یکی که خونش پایین شهره وقتی از لحاظ مالی اوکی باشه میره بالاشهر بخاطر رفاه و موقیت شغلی بهتر 

مهاجرتم مثل همین میره که دانش و مالش رشد بیشتری داشته باشه 

آره واقعا همین جوری فقط نمیدونم چرا پولدارها هم ناراضی هستن

خب لابد به خاطر تحریما نمیتونن ادامه بدن کارشون به مشکل میخوره

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

خدایی چی میگی؟ من که خودم از قشر متوسطم ولی ایا فرد پولدار میتوند به همه رسیدگی کند؟ اصلا وظیفه اون هست؟؟ وقتی من پول دارم و عمه من ندارد که با من بیاد تفریح پول من به چه درد میخورد؟ درکش انقدر سخته براتون؟؟؟ به نظرت این دولت و مسئولین نیستن که باید فکری کنن؟ میدونی دلار چنده؟؟؟

البته دلیل اصلی بخوام بگم نمیشه و تعلیق میشم اصلا مسئله پول نیست

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔