2777
2789

بچه هاااا پول نیییییست الان من همینطوری برم دانشگاه ممکنه ظاهرم بد هم نباشه ولی خب خیلی هم شیک نیست بعد یه عده شیکپوش میان میگن اینو نگا😂 درحالی که پول نیست خب واقعا قضاوت کار قشنگی نیست شاید طرف ندارا نپوشیده چرا میگی وتی چرا لباسش آیت مدله چرا رنگش اینجوری 

واقعا خستم دیشب سر مامان بابامو بردم آخه جامعه به من فشار میاره منم به اونا:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیگنم کسی بگه اونو نگاه تو این زمونه همه انقدر درگیرن دیگه فرصت اینجور چیزا رو نداره ادم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ما آدما همیشه تو ذهنمون اینه مردم یچیز خفن و بدون نقصن و همه چیزشون شیک و پیکه 

یبار با دوستام خواستم برم مسافرت کلی چمدون تو خونه داشتیم گیر دادم رفتم یدونه از این جدیدا خریدم بعد که رفتم دیدم چمدون بقیه از اونایی که ما تو خونه داشتیم خیلی بدتر بود😂

ببین من رفتم برای مصاحبه ارتش دختره اومده بود با یه چادر که جای صاف نداشت اصلا یه اتو نزده بود شالش از سرش افتاده بود یه وضعیتی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.