2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا رو نمیشه با پول خریدمثل اصالت و خانواده ی خوب و... پول خوبه ولی همه چیز نیست

خانواده های با اصالت اکثرا خانواده های پولداران

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

پول شرفه ابروئه ادم حسابت میکنن هنه جا ازت نظر میخوان حتی خانواده خودت خانواده همسرت ..... جامعه بم ...

حتی آدمارو بی خیال

به خودت زندگی میده ، بدون حسرت و کمبود

بارونو دوس دارم🌱

با پول میتونی سلامتیتو تضمین کنی 

میتونی خوشحالی بخری ، خوب بگردی خوب بخوری ب عزیزات برسی، خیلی مشکلاتت رو حل کنی در نتیجه سلامت روان هم خواهی داشت 

با پول میتونی سلامتیتو تضمین کنی میتونی خوشحالی بخری ، خوب بگردی خوب بخوری ب عزیزات برسی، خیلی مشکلا ...

ازهمش مهم  تر اعصاب ارومه 

دیدی تو کارتت پول باشه شبا راحت ترمیخوابی

خیلیا دیدم شبا ازفکر  وناراحتی قسط ووام توخواب سکته کردن 

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

پول شرفه ابروئه ادم حسابت میکنن هنه جا ازت نظر میخوان حتی خانواده خودت خانواده همسرت ..... جامعه بم ...

دقیقا

واسه همینه میگم خانواده های با اصالت اکثرا خانواده های پولداری ان

خیلی چیزا رو نمیشه با پول خریدمثل اصالت و خانواده ی خوب و... پول خوبه ولی همه چیز نیست

اتفاقا با پول میشه همه چیز خرید حتی عمر،دو تا شوهر خاله دارم یکیش الان ۱۰ ساله با پول و دکتر و دستگاه و فیزیوتراپی آنچنانی زندس چون یه بیمارستان مجهز تو خونش داره،یکیشم که جای بچه همون پولداره بود در اثر بی پولی و فقر مرد،چون دارو هاش گرون بود نداشت بخره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ازهمش مهم تر اعصاب ارومه دیدی تو کارتت پول باشه شبا راحت ترمیخوابیخیلیا دیدم شبا ازفکر وناراحتی قس ...

دقیقا 

کلی ادم میشناسم از بیماری هایی ک با پول حل میشد زود مردن

یا حداقل چندین ساله رنج میکشن بخاطرش