2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم راضی بشه خونه بخره

415 بازدید | 48 پست

بچه ها ما با مادر شوهرم زندگی میکنیم واقعیتش خستم دیگه نمیکشم تازه ۸ ماهه عروسی کردیم اندازه ۸ سال زجر کشیدم 

هرچی به شوهرم میگم خونه رو جدا کنیم میگه چند ماه دیگه همینجوری گولم میزنه

الان وام ازدواجمون داره درست میشه یکمم پول داریم یعنی قراره تا چند یکماه دیگه برسه دستمون 

چیکار کنم که وامو الکی خرج نکنه خونه بخره یا لااقل اجاره کنیم

چی بش بگم گول بخوره 

همه راه ها رو رفتم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راهتون جداست درخونه روببنذ وهفته ای یبار برو اگه جدانیست یگو میخام خونه خودمو داشته باشم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

خیلی سخته خیلیییبخدا ۸ ماهه یبار خانوادمو دعوت کردم

اره میدونم چی میگی  ولی اولش باید می‌زدی تو عقد نامت. متاسفانه ابجیه منم اون موقع نمی‌دونست

حالا غذا و حموم اینا جدان؟