2777
2789

وزنش خوبه ۱۳۰۰

بریچه ولی تا ماه آخر میچرخه احتمالا 

ولی ۲۸ هفته سونو نداره ازمایش گلوکز داره

۳۲ هفته سونو وزن داری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش خوبه ۱۳۰۰بریچه ولی تا ماه آخر میچرخه احتمالا ولی ۲۸ هفته سونو نداره ازمایش گلوکز داره۳۲ هفته سو ...

نمی‌دونم عزیزم دکتر گفته بود برم آزمایش گلوکز هم انجام دادم

مرسی عزیزدلم 😘😘😘 اسمشو آرمین انتخاب کردیم

یاد یه استاد خوبم افتادم. ساعت ده تا دوازده تو دانشگاه باهاش کلاس داشتیم. بهمون میگفت وسطا سوالاتون رو بپرسین و آخر کلاس سوال نپرسید که من برم آرمین کوچولوی خوشکل و زیبای خودم رو از مهد بردارم.😊

من تو ۸ هفته ازمایش گلوکز دادم.

مطمئنی؟اون ازمایش اوایل بارداریه قندت رو چک کردن

گلوکز فرق میکنه اون سه مرحله ایه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
28 هفته سونو رشد داره آزمایش گلوکز ۲۴ هفتگیه

دکتر من ۳۲ هفته برام نوشت سونو رو

ازمایشم ۲۶ یا ۲۸ هفته بودم یادمه

مطمئنی؟اون ازمایش اوایل بارداریه قندت رو چک کردنگلوکز فرق میکنه اون سه مرحله ایه

اره عزیزم گلوکز ک اون مواد شیرینه رو میخوری. همون هشت هفته فرستادم بدون اینکه هیچ شناختی یا پرونده از من داشته باشه. حالا نکتش این بود من قندم تقریبا رو ب مرز بود و هیچ وق نمیدونستم و اونجا فهمیدم. بعدم گف قندتو کم کن. بازم فرستادم 

این بار دو مرحله ازمایش دادم. دوباره هک گف ماه هف تکرارش میکنی