2777
2789

خیال نکن یادم رفتع خوبیاتو محبتاتو خیال نکن نمی‌دونم و نفهمیدم تایمایی کع چشات برام تر شد و.. خیال نکن نفهمیدم حرفای نگفتع و بغض تو گلوتو،چع وقتایی کع بروز دادی چع وقتایی کع ریختی تو خودت ،من ادم قدر شناسیم بی نون و نمک نیستم عمری باشع خدا صلاح بدونع فرصتم بدع همع رو جبران میکنم برات من آدمیم یکی یع قدم بردارع برام سری دوتا میام براش کع بی جواب نزاشتع باشم کردع هاشو.اگع میبینی همچنان تو جور منو می‌کشی بخاطر شرایطیع کع توش هستم دستو بالم بستست.مرسی کع همدم و غم خوار وپناه روزای سختم شدی مرسی کع برام بی منت رفاقت کردی مرسی کع پای حرفام نشستی و یجاهایی شنونده شدی یجاهایی هم دردی کردی یجاهایی امید و انگیزع م،یادم نمیرع محبتتاتو هیچوقت ادم حسابی 🫂🫂🫂🫂🙂.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بوس بهت 😂

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱