2777
2789
عنوان

ببینین مادرشوهرم چی میگه

136 بازدید | 12 پست

سلام،من با خواهرشوهرم یه بحثی داشتیم،هروقت میرم خونشون شروع میکنه کنایه زدن،بعدشم به بچم فحش داد منم فقط بهش گفتم از سنت خجالت بکش،حالا تا من میرم خونه پدرشوهرم ازتو اتاقش درنمیاد ،اون دفعه مادرشوهرم گفت فلانی بد دله زیاد که نمیاد پیشت،اینا جوری رفتار میکنن انگار من مقصرم اصلا حرفایه خودشونو درنظر نمیگیرن ولی اصلا جیزی جوابش ندادم من خودم بد دل تر ازخیلیام حتی دوست ندارم قیافشو ببینم ،بنظرتون باید جی جواب مادرشوهر رو میدادم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا انقد بمون که اونم تو اتاق بپوسه😂😂اصلا برات مهم نباشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

برآمدم نیست حتی اسمشم نمیارم مادرشوهره شروع میکنه

میخوان مجبورت کنن ازش معذرت خواهی کنی هر وقت شروع کرد تو بحثو عوض کن یا بلند شو برو دنبال بچت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

اون خودش مقصر بود خیلی بهم حسادت میکنه

ماله منکه از اونم بدتره چی بگم فقط باید بی محلی کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40