2777
2789
عنوان

خونه خریدن چقدر سخته

483 بازدید | 23 پست

خالی خالی میشی

کلا خونه خریدن یه تکون اساسی میده آدم رو

حالا باز خونه داشتیم فقط خاستیم بزرگترش کنیم این خونه با تمام طلاها و پس انداز و ماشین رو دادیم صفر صفر شدیم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کن الحمدالله رزق وروزی میاد توش شادی کن آدم تنش سلامت باشه پول میاره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عیب نداره طلا و ماشین رو میشه خورد خورد و ثبت نامی هم خرید اما خونه میمونه واستون درعوض خیال آدم راحت میشه با خونه همون کلی ارزش داره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اره واقعا ما هم امسال یه باغ بزرگتر از باغ قبلی مون گرفتیم باغ بادوم ... صفر صفر شدیم سال سختیو پیش رو داریم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خداروشکر کن الحمدالله رزق وروزی میاد توش شادی کن آدم تنش سلامت باشه پول میاره

شکر خدا تا ابد

فقط قدم تو راهی گداشتیم که خیلی سخت بود

ما هم خونمونو پارسال تعویض کردیم ، تا یه مدت واقعا خالی شدیم تازه داریم میفتیم دوباره رو غلطک

خداروشکر عزیز

برای مام دعا کن

اره واقعا ما هم امسال یه باغ بزرگتر از باغ قبلی مون گرفتیم باغ بادوم ... صفر صفر شدیم سال سختیو پیش ...

مبارکتون باشه

ماهم تا عید یکم سختی باید بکشیم