2777
2789

روی ۱۰۳۰۰ فروختم خونه گرفتیم چون آشنا بود تخفیف خوب داد برا خونه 

طبقه بالای مادرشوهرمم قراره بچه دار هم‌بشیم اینجا‌جام‌خیلی تنگه عجله کردیم که اا به دنیا اومدن بچه خونه بخریم حالا هرکی میبینه میگه یه چند روزم‌صبر میکردی طلا گرونتر میشد همه حزصم‌میدن چیکار کنم‌ خداروشکر خونه رو گرفتیم خیالمون راحت شد 

هیچکس نمیفهمه‌طبقه بالای‌مادرشوهر نشستن چه بدبختیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ادمای طمع کاری دور برت هستن

رو بالاترین قیمت طلا فروختین 

بازم ناراضین

کجا رو گرفتن حالا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب فروختین که...حباب داره احتمالا بباد پایین

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بگو لطفا دهنتو ببند

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

خوب فروختین که...حباب داره احتمالا بباد پایین

ببخشید شما چند سالتونه

مرد هستید یا زن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.