2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

134 بازدید | 15 پست

من ۵ هفته و ۶ روزمه از چهارشنبه پیش لکه بینی داشتم خیلی کم و قهوه ایدکتر رفتم شیاف داد و یه سونو برای ۵ شنبه اما الان لکه بینیم مثل خونریزی کم و به رنگ قرمزه 

تو روخدا کسی میدونی چرا اینجوری شده باید چی کار کنم

فردا برو سونو گلم

حتما باید شیاف استفاده کنه؟عروس ما هم لکه بینی داره هفته ۶ دکترش شیاف نداده گفته خونریزی کردی سریع بیا

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش استرس خودش یکی از علتایه خونریزیه..هر چی که خدا صلاح بدونه همون میشه الانم پاشو زود ...

دارم سکته میکنم الان نمیتونم برم دکتر شوهرم نیست با یه بچه کجا پاشم برم 

مجبورم تا صبح صبر کنم اما چجوری نمیدونم

دارم سکته میکنم الان نمیتونم برم دکتر شوهرم نیست با یه بچه کجا پاشم برم  مجبورم تا صبح صبر کنم ...

با آژانس برو بچه تو هم ببر یا بذارش پیش همسایه ای کسی...اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته بدجوری خودتو سرزنش خواهی کرد

حتما باید شیاف استفاده کنه؟عروس ما هم لکه بینی داره هفته ۶ دکترش شیاف نداده گفته خونریزی کردی سریع ب ...

حتما باید استفاده کنه

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️