2777
2789

دلیلشو نمیتونم بگم 

نمیخوام ناراحت بشید 

فقط ۴۰ نفر میشه از ته دل برای بچه من دعا کنه که زودتر با دستای خودم به مدرسه ببرمش؟😥😥😥😥😥😓😓😓😓😭😭😭😭😰😰😰

خواهشا برام مهمه ۴۰ نفر دعا کنن

نفری یه حمد بخونید خواهشا....

لایک کنید منم براتون بخونم

خواهشا از ته دلتون از خدا بخواید 😭😭😭😭😭😭😭

من خیلی دل شکسته هستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم و دعا کردم براش انشاالله همون که میخوای بشه 💖

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

الهی بگردم برادرزاده منم مشکل حرکتی دارن نمی تونن راه بره امسال مدیر از مدرسه اخراجش کرده

من برای بچه به شما دعا میکنم شمام‌برای برادرزاده دعا کنید عاشق تحصیله چون روستان نمیتونه بره شهر مدرسه استثنایی ها

الهی بگردم برادرزاده منم مشکل حرکتی دارن نمی تونن راه بره امسال مدیر از مدرسه اخراجش کرده

اخراج کرده دقیقا؟🫤

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اخراج کرده دقیقا؟🫤

میشه چند تا کامنت بزارید دوستان تاپیک رو ببینند😢😢😢

واقعا درمانده و دل شکسته هستم😭😭😭😭

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

منم خوندم گلم

ممنونم عزیز دلم

کاربریم خرایه پیامام یک ساعت طول میکشه منتشر بشه 

ممکنه برام دو سه تا کامنت بزارید دوستان تاپیکمو ببینند

ممنون خواهر😭😭😭

خوندم .از ته دل میخوام خوب بشه

ممنونم ازتون😭😭😭😭😭

خوندم توهم برای خوب شدن مریضی من لطفا بخون

ممنونم ازتون عزیزم .چشم حتما انشالله خیلی زود خوب خوب بشین الهی امین