2777
2789

حالت تهوع داشتین چیکار میکردین برطرف میشد من هیچی نمیتونم بخورم 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم مینوشتم وقتی خواستم بفرستم تاپیک قفل شد مجبور شدم بیام اینجا

در جواب پیام اول: همچین ادما یعنی چه؟ 

استارتر دیگه این قدر داغون نیست که به خاطر نیاز جنسی صیغه این و اون بشه

هیچ دختری این قدر داغون نیست

فکر نکنید اگه دختری از نیاز جنسی یا نیاز به ازدواج حرف زد یعنی دیگه حقشه هر فکری در موردش کنن دیگران و حتی بگن بره صیغه شه این که خرابه و فلانه

دختری که دنبال ازدواجه پاکه خراب نیست میخواد بدون گناه زندگی کنه ازدواج هم که فقط رابطه جنسی نیست کلی از نیازها نه فقط نیاز جنسی رو تامین میکنه 

در جواب پیام دوم: این که دختر و پسر بدون ازدواج به بهانه نیاز جنسی رابطه جنسی برقرار کنن و بچه دار شند غلطه و هرکاری تو خارج کنن هم که درست نیست تو خارجم کارای غلط میکنن هرچند صیغه هم درست نیست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏